Tapahtuman ajankohta: 04.10.2015
Sijainti: Isojoki, Karvia ym (Pori)
Lisätty: 07.09.2015 klo 23:20 (päivitetty 07.09.2015 klo 23:21)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

Netitöntä retkeilyä Lauhanvuoren ja Kauhanevan seuduilla

Pää-ajatuksena on olla kokonaan facebookin ja netin yms. ulottumattomissa eli täysin läsnäolevana luonnon ja retkikavereiden kanssa aivan koko retken ajan. Myös valokuvaaminen jätetään lähestulkoon kokonaan pois ja tallennetaan kuvat mieluiten vain omaan mieleen.

Annetaan siis aivoille ja keholle kauan kaivattu totaalinen breikki kaikesta turhasta teknisestä häiriöstä, luonnon keskellä, ja keskitytään täysin hetkeen. Kännyköitä ei käytetä kuin hätätapauksessa.

Retkeillään Kauhanevan-Pohjankankaan sekä Lauhanvuoren kansallispuistojen alueella vieraillen myös vähemmän tunnetussa Katikankanjonissa - kyllä, aivan oikea kanjoni keskellä melkoisen lättänää etelä-pohjanmaata, kylläkin myös vuoren vieressä :)

Ajatuksena että varsinainen retkipäivä on sunnuntai, mutta reissuun voisi lähteä jo lauantaina mielellään, ja yöpyä joko telttaillen tai tarvittaessa lähiseudun vuokramökeissä. Säät tietysti vähän säätelevät miten onnistuu, mutta tihkusateet ja kylmyyskään ei menoa haittaa.

Retkelle lähdetään Porista viimeistään sunnuntaiaamuna ja palataan takaisin vasta illalla. Mukaan tarvitset kunnon ulkoilukengät, vedenkestävääkin vaatetusta, repun eväineen ja juomineen. Ja mikäli yöpyminen mielessä: teltta yms.

Alueista lisätietoja esim: lauhavuoriregion.fi

Tarkempaa tietoa ja ilmoittautuminen alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Porista ja muualtakin on lähdöillään porukkaa testaamaan luonnossa selviytymisensä epäteknisenä :)

Järjestäjänä Satu, Porin Essät - mindfullness&meditaatio-osasto
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet