Tapahtuman ajankohta: 23.08. - 25.08.2013
Sijainti: Hanko
Lisätty: 02.03.2013 klo 13:52 (päivitetty 08.07.2013 klo 20:36)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Rento viikonloppu Hangossa TÄYNNÄ

Rento viikonloppu Hangossa 23.08. - 25.08.2013

*ES seurueen on aika vallata Suomen eteläisin kaupunki Hanko. Viikonlopun tarkoituksena on nauttia kesän viimeisistä viikonlopuista kesäkaupungin menosta nautiskellen. Tänä viikonloppuna päätetään kesäkautta Hangossa Hangon päivien merkeissä. Iltaa tunnelmoittaa muisnaistulet, jotka sytytetään illan aikana. Viikonloppuna on paljon tapahtumia ympäri kaupungin. Perjantai ilta kuluu tunnelmallisessa koulukorttelin talossa pihagrillin antimista nautiskellen. Lauantaina tutkimme kaupunkia omien kiinnostuksen kohteiden mukaan ja nautimme päivällisen tunnelmallisessa makasiiniravintolassa. Lauantai ilta päättyy tyylikkäästi tanssahdelle paikallisessa yöelämässä. Sunnuntaina ne, jotka kynnelle kykenevät, voivat suunnata kohti Itämerimarkkinoita Itäsatamassa.

Olen varannut viikonloppua varten 10 hengen talon aivan legendaarisen Casinon viereisen puiston laidalta. 8 makuupaikkaa on 2hh huoneissa, joissa on joko parisänky tai erilliset sängyt ja 2 on ns. budget majoitus eli patja majoitus lattialla. Jokainen joutuu tuomaan mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet. Loppusiivouksen hoidamme yhdessä ennen lähtöämme. Perjantaina saa ilmaantua paikalle klo 17 jälkeen ja sunnuntaina kimpsut on kerättävä ennen klo 16.

Kenen kannattaa lähteä mukaan? Koitamme kerätä kasaan hyvän rennon porukan, jossa ei ole pipo kireällä. Viikonloppuun tulee kuulumaan juomingit ja juhliminen yöelämässä, joten aamuyöstä voi talolla olla trafiikki, kun porukka palaa nukkumaan, joten ethän ota siitä herneitä nenääsi. Lärvätsaloja en kuitenkaan aio kenenkään kohdalla katsoa, mutta ei ole pakko ottaa alkoa ollenkaan jos se sinusta on kannaltasi paras ratkaisu. Aamulla kimppa aamiainen on myöhään, mutta jos ole aamuvirkku, niin ota aamiaista rauhassa ja liity toiselle kierrokselle kanssamme myöhemmin! Pääasia on että rentoudutaan ja nautitaan kesän viimeisistä päivistä.

HINTA: 85€/sänkypaikka, 70€/patjapaikka
Hinta sisältää: Majoituksen (sänky/budget), perjantai illan grillaus tarpeet ja juomat sekä la ja su aamiaistarpeet. Jos koko 8 hlö porukka tulee kasaan, niin la keittolounaskin (kalakeitto ihan varmasti) kuuluu hintaan.

Miten pääset mukaan? Hyvillä suosituksilla varustetulla viestillä osoitteeseen sommartider84@hotmail.com
Kerro itsestäsi mielestäsi oleelliset asiat, niin pääset mukaan.

Kevät terveisin
Hanne

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet