Tapahtuman ajankohta: 29.05.2010
Sijainti: Hki, Kaisaniemi
Lisätty: 16.05.2010 klo 16:11 (päivitetty 18.05.2010 klo 20:51)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Maailma kylässä & YleXPop

Mennään kuuntelemaan Anna Puuta ja levitetään viltit nurmelle. Maailma kylässä-festivaalin aika on tullut! :) Anna Puu esiintyy klo 12.30-13.15 ja sen jälkeen on hyvää aikaa nauttia mukavasta *es-seurasta sekä kesäisestä piknikistä.

Tapaaminen klo 12.15 Kansallisteatterin takana Villen saunan ovilla. Mennään etsimään hyvä, rauhallinen paikka, jossa voi istuskella ja johon palata. Maailma kylässä-tapahtumassahan voi viettää vaikka koko päivän! :) Ottakaa evästä ja juomaa mukaan, viltit ja aurinkorasvaa. KESÄ! Yritämme saada eurosinkuille paikan Kaisaniemen lippakiskan takaa, lähellä tenniskenttiä - tämä myöhästyneille jo näin etukäteen tiedoksi. Olemme paikalla klo 14.30 asti.

Klo 15 on tapaaminen Kiasman edessä bussipysäkin takana, mistä mennään sitten kuuntelemaan mm. Mariskaa, Maija Vilkkumaata jne... Ylen tapahtuma on Lasipalatsin aukiolla klo 15-21.

(Miksi Helsingin ilmaiskonsertit pitää tunkea samalle päivälle Euroviisujen kanssa?!)

Mikäli sää on epävakainen/ pilvinen/ sateinen, yhteisretki perutaan. Ei ennakkoilmoittautumista, mutta jos tiedät varmasti olevasi tulossa, niin mailaa minulle! Kiitos.

Mennään yhdessä nauttimaan aidosta kaupunkilaisista kesätapahtumista! :) Ja tähän perään "Joku Muu" voi kehittää sitten Viisustudion. :D

-Satu

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet