Tapahtuman ajankohta: 30.04.2013
Sijainti: Turku
Lisätty: 13.04.2013 klo 19:19 (päivitetty 15.04.2013 klo 22:22)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

WappuBussilla Pubiin TÄYNNÄ

TÄYNNÄ, varasijoja voi kysellä

Vettä vaakatasossa? Auringonpaistetta? Sumua? Lunta? Ihan sama! Nyt on elämäsi tilaisuus osallistua vappurientoon, jossa ei tarvitse pohtia a-, b-, c- ja d-vaihtoehtoja kelien mukaan.

Päivällä on aikaa hoitaa perinteiset vappukuviot, mitä niihin sitten itsekullakin kuuluu. Illalla onkin sitten hieman erilaista viihdettä tarjolla, kun lähdetään pikkubussilla kiertelemään muailmoo.

Kokoonnutaan Kaupungin teatterin viereisellä ”hämähäkinverkko”-parkkipaikalla kello 19:00. Hypätään pikkubussiin ja mennään sinne minne enemmistö haluaa. Mahdollisuuksia on monia, mutta ideana olisi kierrellä illan/yön aikana useammassa eri paikassa, koska rahalla saa ja hevosvoimilla pääsee :)

Muutamia reittivaihtoehtoja:
* Perusvarma Turun lähiöpubi-kierros. Ennen illan päättymistä ehtisi koluamaan useamman pubin, joihin ei muuten tule lähdettyä.
* Vauhdikasta lähiseutumatkailua Kaarina/Piikkiö/Rusko/Raisio/yms- akselilla. Todellinen mahdollisuus tutustua pubeihin, joista ei ole koskaan kuullutkaan :o Ajamista tulisi kohtalaisen paljon, joten nestetasapainosta pitäisi huolehtia omilla eväillä.
* Eksoottinen Naantali-Rymättylä-maaseutukierros. Kilometrejä kertyisi, mutta varsinkin kauniin ilman sattuessa hyvinkin kokemisen arvoinen kierros. Erehtymättömällä vaistollamme löydämme täältäkin kievareita. Ihan varmasti.

Hintaa reissulle kertyy 35€ + omat juomat/ruuat.

Sitovat ilmoittautumiset: varekset@gmail.com
Paluupostissa tulee tilinumero, johon maksetaan Välittömästi osallistumismaksu. Rahoja ei palauteta, mutta voit myydä oman paikkasi eteenpäin tarpeen vaatiessa.
Paikkoja on rajoitetusta ja niistäkin on suurin osa jo mennyt, joten nyt on elämäsi tilaisuus opetella tekemään nopeita päätöksiä :)

Antti & Pirkko
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet