Tapahtuman ajankohta: 03.05.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 01.05.2010 klo 11:01 (päivitetty 01.05.2010 klo 20:54)
Ikäraja: Ei ikärajaa

es*-KESÄN JUOKSUAIKA

es*-KESÄN JUOKSUAIKA

Toivu vapusta juosten tai kävellen. Aloita kesäharrastus mukavassa seurassa. Juokse kanssani: olen kuntoutunut itse kolarista ja polvivammaisesta maraton-wannabe tasolle - tarvitsen apuasi! Tule juoksuttamaan minua, Tukholmaan enää 50 päivää!

Mikä onkaan motiivisi, tule mukaan katsomaan mikä on meininki. Sään mukaiset lenkkivaatteet päälle/mukaan. Ei maksa mitään!

Mukavat iloiset lenkin vetäjät, hauskaa seuraa, raitista ilmaa, keskeinen paikka.

Mitä, missä, milloin? Ma 3.5. klo 17.30 kokoonnumme Eläintarhan kentän Vauhtitien puoleisella keltaisella portilla (Vauhtitien parkkiin voit jättää auton). Kävellen Eltsulle pääsee ratikoiden 8, 3 ja 10, 7 pysäkeiltä. Uimastadionin mäen yli ja oikealle niin saavut portille. Odottelen siellä aina klo 17.55 saakka. Pitkä punapää es-logon kanssa. Jos eksyt, kysy keneltä vain Eläintarhan kenttää ja sen löydettyäsi Friskis-juoksua klo18.

Juoksut starttaavat tasan klo 18 joten saavu kokoontumiseen ajoissa varsinkin jos vaihdat vaatteet perillä. Repun ym saa lukon taakse juoksun ajaksi, kaikille ryhmille tunnin lenkin jälkeen venyttelyt ja saat reppusi säilöstä silloin. Suihkut, pukuhuoneet, vessat on.

es*-KESÄN JUOKSUAIKA alkaa nyt Friskis&Svettis-porukan mukana. Tervetuloa aloittamaan kuntoilu kävellen, hölkäten tai juosten. Valittavana viisi eri tasoista ryhmää oman halusi ja kuntosi mukaan, kävelyryhmästä aina tosi kovakuntoisille juoksijoille. Sällit mukaan!

Lisätietoja seurasta
www.friskissvettis.fi

Tule mukaan, laita mail niin tiedän montako juoksijaa odottelen - voit myös tulla mukaan noin vain, tärkeintä on mukana olo ja hauskan pito!

Leila
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet