Tapahtuman ajankohta: 24.12. - 26.12.2013
Sijainti: Tallinna
Lisätty: 29.10.2013 klo 14:42 (päivitetty 10.12.2013 klo 15:26)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es:n yhteinen joulujuhla (TÄYNNÄ)

Tilanne (12.11.) Lähdemme isolla ryhmällä. Kaikki paikat varattiin muutamassa päivässä. Paikkoja voi vapautua mahdollisesten peruutusten myötä, joten voit ilmoittautua jonoon tm:ssä.

Olemme Tallinnan keskustassa neljän tähden hotellissa, josta kävelymatkan etäisyydellä on kaikki oleellinen. Molempina iltoina musiikista vastaa live-orkesteri, joka musisoi etkoilla ja taustalla myös kertakaikkisen runsailla juhlaillallisilla. Meillä on käytössä myös oma kabinetti iltaohjelmille sekä luonnollisesti omat saunat. Iltapäivisin on omaa aikaa samoilla vanhan kaupungin joulutoreilla ja muilla ostoksilla, hyödyntää hotellin kuntosalia, kauneussalonkia tai hyvinvointikeskusta.. Joulukirkkoon (valinnanvaraisesti joko suomalaiseen tai virolaiseen) pääsee halutessaan aattoiltana tai joulupäivän aamulla. Myöhemmin Joulupäivänä on mahdollisuus osallistua myös opastettuun kulttuurikierrokseen kaupungilla, ohjattuun joulujumppaan, kylpylävisiittiin tai maistella tastingissa laadukkaita jälkiruokaviinejä juustojen kera yms. Ja ne, jotka haluavat jatkaa pikkutunneille, niin kaupungista löytyy ohjelmaa live-musiikista yökerhoon, eikä sinnekään tarvitse yksin lähteä. Turun joulurauhan julistuksenkin näet isolta ”skriiniltä”!

Vanhan kaupungin keskustassa valot, koristeet, tuoksut, joulutorit, kojut, kirkonkellot jne. luovat yhdessä aivan mahtavan atmosfäärin ja oikean joulutunnelman, joka aiemmin viettämissä linnajouluissa on jäänyt taka-alalle.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.tahtoomukaan.net.

Hintaan 210 euroa sisältyy hotellimajoitus 2hh:ssa, laivamatkat, buffet-aamiainen laivalla, hotellissa kaksi aamiaista, runsas jouluaaton ja -päivän buffet, tilaussauna, opastuskierros ja runsaan ohjelman. Lisämaksusta 1hh (+55 eur) ja buffetruokailu paluumatkalla laivalla (nämä kohdassa oheistapahtumat).

Sinun ei tarvitse hössätä lainkaan joulun kanssa; tässä kaikki on valmiina, kunhan nautit täydestä sydämestä! Mukana on joukko mukavia ihmisiä, joten yksin ei tarvitse olla, ellet välillä halua vetäytyä hieman sivuun ja hiljentyä itsekseen.

Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä joulusta hyvässä seurassa!

Terveisin joulumatkan pääorganisaattori

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet