Tapahtuman ajankohta: 12.03.2011
Sijainti: Vantaa
Lisätty: 01.02.2011 klo 10:05
Ikäraja: Ei ikärajaa

A.S.S ja *ES heppailee yhdessä, alkeet

Viime syksyn suositut issikkamaastot tulevat jälleen. Nyt on alkeista tehty jatkuva 5 kerran kokonaisuus, jolla pääset oppimaan kaikki tarpeelliset valmiudet ratsastusta varten. Tavoitteena on viiden ratsastuskerran aikana oppia 4 askellajia (käynti,ravi,töltti ja laukka). Harjoittelu tehdään helpoilla ja ihanan karvaisilla islanninhevosilla.

Voit tulla mukaan myös kesken kurssin jos olet esim. käynyt syksyllä islanninhevosiin tutustumisessa. Tai olet ratsastanut joskus. Alla kunkin kurssipäivän ohjelma. Jokaiselle kurssikerralle otetaan 5 henkilöä mukaan.

Missä: Islanninhevostalli Fagur (http://islanninhevostalli.fi/)
Talli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Paikalle pääsee sekä omalla autolla tai julkisilla.

LA 12.3. klo 13.30 – Tutustuminen islanninhevosiin 1,5h – 45€
LA 2.4. klo 13.30 - Rauhallinen maastolenkki (käynti/ravi/töltti) 1,5h – 43€
SU 17.4. klo 13.30 – Maasto+kenttä (rauhallinen maastolenkki kentälle ja kentällä ratsastustunti, käynti/ravi/laukka, laukkaa vain kentällä) 2,5h – 65€
SU 8.5. klo 13.30 Maastolenkki ilman taluttajia ravi/töltti (laukka) 1,5h – 43€
LA 21.5. klo 13.30 Normaali maastolenkki 1,5h – 43€

Kaikilla kurssikerroilla edetään ratsastajien ehdoilla eli jos et jotain uskalla tehdä, niin rohkaistaan ja tsempataan, mutta pakko ei ole tehdä. Tavoite olisi, että jokainen pystyisi osallistumaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla Serenan vaellukseen jos haluaa. Vaellus on puolipäivä reissu ja lisätietoja lähempänä, kun olen Hannan kanssa sen suunnitellut.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen kuhunkin päivään alkaa 1kk ennen ratsastuspäivää.
Ilmoittautumiset osoitteeseen sommartider84@hotmail.com
Nimi:
Puhelinnumero:
Mille päivälle ilmoittaudun:

MAKSUEHDOT
Vain maksettu paikka on varattu paikka ja ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi myydä eteenpäin, kunhan ilmoittaa tarkasti toisen tulijan tiedot minulle viimeistään edellisenä päivänä. Kuhunkin päivään viimeinen ilmoittautuminen on kaksi viikkoa ennen. Ratsastus peruutetaan, jos ilmoittautujia on alle 4kpl.

Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan, koska varusteita ei tarvitse olla vielä hankittuna. Kypärän saa lainaan tallilta ja varusteiksi riittää säähän sopivat vaatteet sekä kannalliset kengät (perus kumpparit käy).

Talviterveisin
Hanne
* Kerran heppailuun hurahtanut *
0407506349


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet