Tapahtuman ajankohta: tiistaisin aikavälillä 17.08. - 27.11.2011
Sijainti: Itä-Helsinki
Lisätty: 10.03.2011 klo 10:55 (päivitetty 22.11.2011 klo 07:12)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kävelyä Itä-Helsingissä tiistaisin

Oletko vailla juttuseuraa, mutta ehkä jännität uusiin ihmisiin tutustumista. Lähde kävelemään. Kävely on helppo tapa tutustua uusiin ihmisiin. Kävellessä ryhmä elää kaiken aikaa ja huomaat aivan odottamatta juttelevasi jonkun kanssa jostakin molempia kiinnoistavasta aiheesta. Eikä ole pakko edes sanoa mitään. Kävelet vain muiden seurassa ja nautit suomalaisesta luonnosta.

Eli kokoonnutaan Herttoniemen metroasemalla (sisällä) olevan Otto-automaatin takana niin, että päästään lähtemään klo 18:10. Kävellään pari tuntia kevyttä kuntoiluvauhtia. Kävely päättyy joko takaisin Herttoniemeen, jollekin toiselle metroasemalle tai bussipysäkille, josta on yhteys Hertsikkaan. Todennäköisin reitti kulkee Vanhankaupunginlahden rantaa pitkin Viikkiin (Eläinsairaala) ja sieltä Myllypuron metroasemalle. Viikistä pääsee takaisin Herttoniemeen kävellen tai bussilla 79.

Luvassa on monenikäistä hyvää seuraa. Ei välttämättä tarvitse tulla verkkareissa, mutta sään mukainen vaatetus ja kävelyyn sopivat jalkineet ovat suositeltavia. Vauhti on normaalia sunnuntaikävelyvauhtia, mutta jos kaikki osallistujat ovat urheiluhenkisiä, niin mennään hieman lujempaa.

Jos sää on kovin sateinen, niin ei kävellä. Ei myöskään, jos maassa on kovasti paljon lunta. Pyrin päivittämään päiväkohtaisen tilanteen tapahtumakalenteriin klo 16 mennessä, mikäli sääennuste lupaa huonoa.

22.11. en valitettavasti ehkä pääse itse paikalle työkiireiden takia, mutta muut halukkaat voivat silti kävellä.

Jatketaan kävelyitä marraskuun loppuun saakka, ellei pysyvä lumi tule ennen sitä. 27.11. on viimeinen kävelykerta tältä syksyltä, jos sää sallii.

Hannü, 040-5932252
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet