Tapahtuman ajankohta: 26.05.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 05.05.2012 klo 20:41 (päivitetty 22.05.2012 klo 14:20)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

Vuoden ensimmäinen kesäterassi la 26.5.2012.

Suosittu ES*ä-terassi alkaa kesäiloittelunsa jälleen lauantaisin, alkaen klo 16-17 =>, tutussa Kaisaniemessä.


Nyt mukaan kaikki ES*:n sekä uudet tulokkaat että kokeneet konkarit!

Lauantaiterassille voit tulla juuri sellaisena kuin olet – ja mikä parasta, tapahtuma voi olla kaikkea: etko-, jatko- tai Se tapahtuma.

Olemme viettäneet jo useita kesiä Kaisaniemen ravintolan terassilla lauantaisin ja nytkin meidät toivotettiin iloisesti jälleen tervetulleiksi.

Huom. EI 2.6. lainkaan (yksityistilaisuus) eikä 16.6 ( klo 19.00 asti). Tällöin voimme tietysti lähteä pussikaljoittelemaan, mikä tuntuu todella kiinnostavan uudentyyppiseltä tapahtumalta. Tietysti lain sallimissa puitteissa ja varmastikin es*-omaperäisyydellä laadittu.

----------------------------------------------------------------

Toivottavasti säät suosivat, mutta pikku sadekaan ei haittaa, koska katettua tilaa ulkona on myös. Varatkaa kuitenkin lisävaatetusta, jos tunnette sitä tarvitsevanne. Mutta kun aurinko paistaa, siitä voi nauttia Kaisaniemen ravintolassa koko päivän viimeisiin auringonsäteisiin asti.

Jos sää on liian kylmä tai santeinen niin varalaskupaikkana käytetään Vltavaa Elielinaukiolla. Myös ES*-Chatistä voi kysellä tietoa siitä, missä mennään. Jos Kaisaniemi on kiinni ja sattuu terassikelit, niin yritetään sopia Elielinaukion laidalla oleville terasseille.

PAIKKA: Ravintola Kaisaniemen terassi, Kaisaniemen puisto, Hki

AIKA: Alkaen noin klo 16-17 =>? Paljon myöhemminkin voi tulla, väkeä valuu sisään ja ulos koko ajan.

TIETOJA: ”Ravintola Kaisaniemi perustettiin vuonna 1827 ja on siten yksi Suomen vanhimpia ruoka- ja sinkkuravintoloita. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa Kaisaniemen puistossa Kaisaniemenlahden rannassa." Olemme siis osaltamme pitämässä yllä Helsingin vanhaa kulttuuriperintöä.

http://www.sinunjuhlasi.fi/ravintolat-2/ravintola-kaisaniemi/#go_page_now.

EDUT: Saamme myös etuja vuosia jatkuneesta asiakkuudestamme, mutta HUOM. teidän täytyy muistaa kysyä/pyytää niitä ulkobaarista.
Ruoka- ja juomaedut koskevat viiniä, olutta, siideriä, kuoharia, pizzaa, salaattia sekä uutuutta Klubileipää Heineken-oluen kera. Tarkat hinnat annetaan sähköpostilistalla, jolloin jokainen saa ne yksityisesti.

JATKOT: Suunnistamme usein porukalla/porukoilla jatkoille Helsingin yöelämään: tanssimaan, nauttimaan virvokkeita, ruokailemaan tai vain nauttimaan Suomen ihanista kesäöistä.

----------------------------------------------------------------

Mielellään myös muuta toimintaa voivat halukkaat järjestää paikalla. Ulkonahan on tila erilaisia esityksiä varten. Pelkkä kesästä nauttiminenkin kyllä riittää.

Pöydässä killuu ES*-logo, jota kohden on helppo suunnistaa! (tai seuraa melua..;-)

HUOM. tapahtumalla ei ole vetäjää, vaan ensimmäinen paikalle menijä ottaa ulkobaarista ES*-logon pöytään.

Kysy terassin baarista ES*-neuvoa, jos eksyttää.

Tervetuloa nauttimaan kesästä ravintola Kaisaniemeen lauantaisin mainiossa ES*-seurassa!

Terveisin
Tarkkis = Tuija

Lisätietoja: info@eurosinkut.net

Jatkopaikka(t): (mahdollisesti syötetään tähän, jos on tiedossa jokin yhteismeno)

Lisätiedot: rmmki@windowslive.com tai miel. info@eurosinkut.net

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet