Tapahtuman ajankohta: 21.06. - 22.06.2013
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 17.06.2013 klo 20:30 (päivitetty 21.06.2013 klo 15:10)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Juhannusaatto Pihlajasaaressa ja juhannuspäivän lounasristeily

JUHANNUSAATTO 21.6:

Vietetään juhannusaattoa Pihlajasaaressa. Tavataan klo 17.15 Merisatamassa (Merisatamanranta 10), josta laiva lähtee saareen klo 17.30. Etsi porukka, jossa Eurosinkkujen logo. Yhteystiedot vaihdetaan niiden kanssa, jotka saapuvat eri aikaan tai Ruoholahdesta. Saareen tullessa ensin voidaan grillailla. Kukin tuo omat ruokansa tai ilmoittaa, jos on kiinnostunut ruokakimpasta. Muista ottaa myös juomat mukaan nestetasapainon ylläpitämiseksi.

Huom! Jälkikäteen saatiin tieto, että kertakäyttögrillit rinnastetaan avotuleen ja avotulen teko on kielletty kaikilla kaupungin ulkoilu/puistoalueilla eli myös Pihlajasaaressa. Ei ole tietoa miten herkästi kiellon rikkomisesta tulee jotain seurauksia. Saaressa on grillauspaikkoja mutta niissä on erittäin todennäköisesti ruuhkaa. Ainakin osalla tulee olemaan kertikset mukana.

Pihlajasaaren ravintolan sivuilla mainitaan:
"Juhannusta, keskikesän juhlaa, vietetään Pihlajasaaressa perinteiseen tapaan. Juhannuskokko sytytetään aattona klo 21.00. Kokon jälkeen kannattaa suunnistaa ravintolaan, jonka luonnonkauniilla meriterassilla on tarjolla grillituotteita ja huurteista juotavaa. Ravintolasalissa soi tanssimusiikki. Aattona ravintola on auki klo 01.30:een, ja viimeinen paluuvuoro Merisatamaan lähtee saaresta klo 01.45."

Laivan aikataulut ja lippujen hinnat:
http://www.jt-line.fi/pihlajasaari_aikataulut.htm
Matkan maksuun käy vain käteinen, ei kortit.

TILANNE: Pihlajasaareen kertonut lähtevänsä 26 hlöä, joista 1/3 miehiä ja 2/3 naisia. Lisäksi mukaan saattaa toki tulla enemmänkin porukkaa, koska ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. Jos et pääse saapumaan klo 17.30 Merisatamasta lähtevällä laivalla niin lähetä sähköpostia alla olevaan osoitteeseen ja saat puhelinnumeron josta voit tiedustella porukan sijaintia. Ei tekstiviestejä.


JUHANNUSPÄIVÄ 22.6:

Juhannuspäivänä lähdetään m/s Doriksen lounasristeilylle. VAIN ETUKÄTEEN ILMOITTAUTUNEET MAHTUVAT MUKAAN. Voit kuitenkin tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja.

Aika: Laivalle saapuminen klo 13:30. Laiva lähtee klo 14:00. Risteilyn kesto noin 1,5 tuntia.
Lähtöpaikka: Helsingin Kauppatori, sininen IHA-Lines Helsinki Cruises –kyltitys ja lähtölaituri, Vanhan Kauppahallin ovella.
Reitti: Ihana Itäsaaristo -risteilyllä nähdään Helsingin edustavimmat rannat sekä Villingin vanhat huvila-alueet:
http://www.ihalines.fi/suomeksi/saannolliset/reittikartta.html

Lounasvaihtoehdot (hinta sisältää myös risteilyn):
- Merilounaspöytä 31 €
- Helsinki à la carte 45 €
- Classic Menu 52 €
- Finlandia Menu 61 €
- Oma valinta à la carte -listalta.
Lisätietoa lounaista:
http://www.ihalines.fi/suomeksi/saannolliset/lounasristeilyt.html

Risteilyn jälkeen voimme jatkaa vaikka Kaisaniemen kesäterassille: http://eurosinkut.net/showTapahtuma.do?id=6677

TILANNE: Lounasristeilylle ilmoittautui 14 henkilöä, joista 6 miehiä ja 8 naisia. Laivalta kerrottiin, että kaikki paikat ovat nyt täynnä. Jos et siis ole vielä ilmoittautunut, niin et valitettavasti mahdu mukaan. Peruutuspaikat ovat kuitenkin mahdollisia ja niitä voi tietysti tiedustella, tai tulla kokeilemaan onneaan ja kysyä tilannetta laivan lähtiessä.

Jos olet ilmoittaunut mutta et pääsekään saapumaan niin ilmoitathan peruutuksestasi!

T. Suvisussut

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet