Tapahtuman ajankohta: 25.06. - 28.06.2015
Sijainti: Jämsä
Lisätty: 22.06.2015 klo 23:49 (päivitetty 24.06.2015 klo 13:47)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

Iskelmäfestivaali Himos

Moi! Tervetuloa mukaan kesän parhaimmalle festareille, Himoksen iskelmäfestivaaliin to 25.6 - la 27.6. Paikalle voit tulla yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Itse ostan kolmen päivän lipun. Kolmen päivän lippu ennakkoon ostettuna on 105 e.

Olen ollut viisi kertaa iskelmäfestareilla. Kokemuksena voin sanoa, että nämä ovat kesän parhaimmat festarit. Tunnelma festareilla on ollut hyvä. Eipä oo räyhääjäsakkiin vuosien varrella tarvinnut näissä bileissä törmätä. Melkein koko Suomen iskelmätaivaan kärkikaarti esiintyy siellä Popedasta, Yöstä, Kaija Koosta, Lauri Tähkästä, Paula Koivuniemestä, Jari Sillanpäästä Jenni Vartiaisesta Haloo Helsinkiin. Esiintyjiä on neljällä lavalla. Festareiden ikähaitari on laaja: 20-60 v. Itse olen nuorekas 48 v.

Majoittaudun teltassa festarialueen lähistöllä sijaitsevalla teltta-alueella. Festarilipun hintaan sisältyy majoitus teltta-alueella to-su. Tervetuloa mukaan telttarinkiin. Mukaan tarvitset oman teltan ja positiivisen mielen. Teltta-alueella on wc ja suihkut. Myös ileirintäalueen sauna ja rantasauna ovat ainakin aikaisempina vuosina olleet festarikävijöiden maksuttomassa käytössä.

VR:n Veturin kesätarjouksena junalippu Helsingistä Jyväskylään on 9 e. Pitää vaan muistaa jäädä Jämsässä junasta pois. Muualtakin päin Suomea Veturin kesätarjous on voimassa. Lippu pitää ostaa kahta päivää aikaisemmin. Perjantain alejunalippu pitää siis ostaa ke klo 24 mennessä. Veturiin liittyminen on ilmaista. Liittymisen jälkeen voit saman tien ostaa ale-hintaisen junalipun. Jämsän rautatieasemalta on bussikuljetus Himokselle (5e).

Kimppakyydilläkin matka taittuu hyvin, mikäli joku haluaa lähteä autolla. Tilanne kimppakyytien suhteen tällä hetkellä on, että es-Jukka on lähdössä Salosta. Jukka voi ajaa Helsingin kautta. Tarkoitus olisi lähteä Helsingistä liikkeelle puolen päivän aikoihin. Kaksi henkilöä siihen kyytiin mahtuisi vielä mukaan. Mä voin toimia koordinaattorina kyydin tarjoajien ja tarvitsijoiden välillä.

http://www.iskelmafestivaali.fi/ohjelma/

Terveisin Vesku puh. 050 516 98 67
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet