Tapahtuman ajankohta: 14.01.2006
Sijainti: Helsinki/Nurmijärvi
Viimeksi päivitetty: 12.01.2006 klo 11:46
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssit Ruusulinnassa

Anneli Mattilan jälkeen tutustumme reilusti enemmän levyttäneeseen Mattilan sisarukseen eli Anneen. Viimeksi Ruusulinnassa oli mukana monta kertaa enemmän es-sällejä kuin es-ellejä, joten erityisesti naisia toivotaan mukaan.

Lauantaina 14.1.2006 menemme tanssimaan Ruusulinnaan Nurmijärvelle. Illan esiintyjinä ovat Anne Mattila & Mistral ja Tanssiorkesteri Cosmos. Sisäänpääsymaksu on 13 euroa ja narikka euron. Tanssit alkavat klo 20.00 ja ovet menevät kiinni kahdelta.

Ruusulinnaan pääsee Helsingistä sinne menevällä bussilla, joka lähtee Kampista klo 20.00. Bussit lähtevät Helsinkiin päin Ruusulinnasta klo 00.25 ja 01.45. Bussikuljetuksen hinta on yhteensuuntaan 5,90 euroa. Ilmoituksen alalaidassa on linkki, jonka kautta näet ajo-ohjeen Ruusulinnaan. Ruusulinnan opastuspuhelin on 0500-808871.


Pyrin järjestämään myös kimppakyytejä niitä haluaville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi


Tapaamme Ruusulinnan kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)


Linkkejä:
Ruusulinna (ajo-ohje löytyy klikkaamalla sivun vasemmasta laidasta kohtaa
Ajo-Ohje)
Anne Mattila
Tanssiorkesteri Cosmos

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet