Tapahtuman ajankohta: 11.03.2006
Sijainti: Tampere/Hämeenlinna/Helsinki/Hattula
Viimeksi päivitetty: 07.03.2006 klo 10:25
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tampereen, Hämeenlinnan ja pääkaupunkiseudun eurosinkut sekä Taikakuu ja Pekkaniskan pojat Satulinnassa

Lähde mukaan harjoittelemaan tanssikurssilla olleita foksin, tangon ja valssin kuvioita ennen kuin ne pääsevät unohtumaan ja tule samalla katsomaan/kokeilemaan miltä tanssikurssilla seuraavaksi vuorossa olevat humppa ja kävelyhumppa näyttävät/tuntuvat ennen seuraavaa tanssikurssin kertaa. Olet tervetullut mukaan myös vaikka et olisikaan mukana es-tanssikurssilla.

Lauantaina 11.3.2006 menemme tanssimaan Satulinnaan Hattulaan (Hattulantie 547, Hämeenlinnasta vähän alle 10 km Tampereen suuntaan). Illan esiintyjinä ovat Taikakuu ja Pekkaniskan Pojat. Sisäänpääsymaksu on normaalisti 14 euroa, mutta mainitsemalla lipunoston yhteydessä olevansa eurosinkku saa pääsylipusta 2 euron alennuksen. Tampereelta tuleville on tarjolla tanssipaketti, joka sisältää linja-autokyydin edestakaisin ja lipun tansseihin (tanssipaketti maksaa 23 euroa). Narikka maksaa euron. Tanssit alkavat klo 20.00 ja ovet menevät kiinni kahdelta. Naistenhaku on 23.00-24.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan...

Tule tutustumaan Satulinnan lavaan, joka on ainakin minulle vielä täysin uusi tuttavuus. Tilaisuus on yhteinen Tampereen, Hämeenlinnan ja pääkaupunkiseudun (muualtakin saa toki tulla) tanssiville eurosinkuille.

Satulinnaan pääsee Tampereelta sinne menevällä Mäntylän liikenteen linja-autolla, joka lähtee Kangasalalta 19.00 ja Tampereen linja-autoasemalta 19.30. Linja-auto lähtee tansseista takaisin päin viimeisten valssien jälkeen, kun tanssit ovat päättyneet. Lisätietoja linja-auto kyydistä ja tanssipaketista voit kysellä suoraan Mäntylän liikenteestä numerosta 03-3792300.

Hämeenlinnasta pääsee Satulinnaan Ari Uusitalon takseilla 3,5 euroa/suunta. Taksi lähtee Hämeenlinnasta Satulinnaan klo 20.00 ja takaisin päin pääsee klo 1.00 ja klo 1.45. Taksikyytiin täytyy ilmoittautua Ari Uusitalolle (0500-171502) ennen klo 20:00 lauantaina.

Pyrin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi



Tapaamme Satulinnan kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)

PS. Mikäli pitkähkö matka Satulinnaan pelottaa, mutta tanssijalkaa vipattaa, niin perjantaina kannattaa lähteä Porvooseen:
Agents & Jorma Kääriäinen Porvoossa

Linkkejä:
Satulinna (ajo-ohje löytyy klikkaamalla sivun vasemmasta laidasta kohtaa ajo-ohjeet)
Taikakuu
Pekkaniskan Pojat

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet