Tapahtuman ajankohta: 01.04.2006
Sijainti: Helsinki/Hattula
Viimeksi päivitetty: 28.03.2006 klo 11:13
Ikäraja: Ei ikärajaa

Agents & Jorma Kääriäinen Satulinnassa

Lauantaina 1.4.2006 menemme tanssimaan Satulinnaan Hattulaan (Hattulantie 547, Hämeenlinnasta vähän alle 10 km Tampereen suuntaan). Illan esiintyjinä ovat Agents & Jorma Kääriäinen ja Norolan Pojat. Sisäänpääsymaksu on normaalisti 13 euroa, mutta mainitsemalla lipunoston yhteydessä olevansa eurosinkku saa pääsylipusta 2 euron alennuksen. Narikkamaksu on euron. Tanssit alkavat klo 20.00 ja ovet menevät kiinni kahdelta. Naistenhaku on 21.00-21.30 ja 23.00-24.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan...

Tule tutustumaan Satulinnan lavaan ja lähde mukaan harjoittelemaan tanssikurssilla olleita tanssikuvioita ennen kuin ne pääsevät unohtumaan. Olet tervetullut mukaan myös vaikka et olisikaan mukana es-tanssikurssilla.


Pyrin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Meitä on lähdössä jo tässä vaiheessa (eli ennen ilmoituksen laittamista) ainakin kuusi (3n+3m) eurosinkkua, eli liikkeelle lähdetään vähintään kahdella autolla (oma autoni on tällä hetkellä täynnä, mutta Harrin kyydissä on vielä tilaa ja mukaan toivotaan lisää kimppakyydin tarjoajia, jotta kaikki pääsevät varmasti mukaan).

Tapaamme Satulinnan kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)


Linkkejä:
Satulinna (ajo-ohje löytyy klikkaamalla sivun vasemmasta laidasta kohtaa ajo-ohjeet)
Agents & Jorma Kääriäinen 1
Agents & Jorma Kääriäinen 2

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet