Tapahtuman ajankohta: 02.05. - 11.05.2006
Sijainti: Turku, Uittamo
Viimeksi päivitetty: 03.04.2006 klo 17:54
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssikurssisarja Turussa Uittamolla

Tanssitaito kuntoon Juhannukseksi Mukavassa *ES-seurassa


Onko tanssitaitosi ruosteessa tai oletko aivan aloittelija? Tai ehkä olet jo kokenut tanssitaituri, joka voisi auttaa muita tanssin kiehtovaan maailmaan. Ainakin, jos kuulut johonkin edellä mainittuun ryhmään, tämä tapahtuma on juuri sinua varten. Jos joku jäi vielä edellisten ryhmien ulkopuolelle, hänen kannattaa osallistua jo pelkän mukavan seuran ja hauskan tapahtuman vuoksi :) .

Vaikka *ES on sinkkuseura, Turun ES:llä ei ole vielä lavatanssikulttuuria. Tule mukaan saamaan sellainen aikaan. Tanssi on hieno tapa päästä kehon kielellä kosketuksiin vastakkaisen sukupuolen kanssa ja siksi mitä soveliain yhdessäolon muoto sinkkuseuralle.

Turun EuroSinkut osallistuvat Tauno Sulan pitämille tanssikursseille Uittamon
kauniilla kesäisellä Tanssipaviljongilla alkaen ti 2.5. klo 19:00 - 21:30. Kurssi
kestää neljä päivää kahden peräkkäisen viikon tiistaina ja torstaina seuraavasti:

2.5.2006 klo 19.00 - 21.30
4.5.2006 klo 19.00 - 21.30
9.5.2006 klo 19.00 - 21.30
11.5.2006 klo 19.00 - 21.30

Kurssilla opetellaan tanssit: Valssi, Humppa, Tango, Foxi ja Jenkka.
Kokemuksen perusteella saataneen lisäksi hyvät perusteet Lava-Jiveen eli Fuskuun.

HINTA:

Normaalisti 25 € / henkilö, mutta neuvottelin meidän ryhmälle hinnaksi 20 € / henkilö yhdeltä neljän päivän mittaiselta kurssilta. Ei siis voi haukkua kalliiksi. Ja mikä parasta: sillä samalla hinnalla pääsee käymään näitä samoja kursseja koko kesän 9 kurssilla. Ja vielä pienenä bonuksena päälle pääsemme jokaisen kurssin päättyessä seuraavan perjantain yleisiin tansseihin Uittamon Tanssipaviljonkiin puoleen hintaan harjoittelemaan opittuja tanssitaitoja!


PAIKKA:

Uittamon Tanssipaviljonki
Rykmentintie 29
Katso sijainti kartasta osoitteesta http://opaskartta.turku.fi/
laita siellä osoitehakuun tuo Rykmentintie 29.


Kurssin yleinen ilmoitus on luettavissa osoitteessa
http://www.sekahaku.net/Skurssit/sula.html

Kurssit seuraavat toinen toistaan, eli vaikka olisitkin estynyt tulemaan ensimmäiselle kurssille, seuraava kurssi alkaa taas seuraavana tiistaina. Kannattaa käydä em. linkistä varmistamassa seuraavan kurssin alkuaika. Tavoitteena on, että pystymme jatkamaan osallistumistamme näille kursseille ensimmäisen kurssin jälkeenkin joka tiistai ja torstai. Näin tätä kurssia ei tarvitse pitää pelkästään tanssikurssina, vaan hauskana toistuvana sosiaalisena tapahtumana pitkin kaunista Suomen suvea iltaisin. Koetetaan kuitenkin mahdollisimman moni päästä heti tälle ensimmäiselle kurssille.

Kurssi on yleinen ja me olemme sen sisällä omana ryhmänämme ja suoritamme toistuvia parin vaihtoja oman porukkamme sisäisesti vaikka muut eivät vaihtaisikaan. Näin oppiminen on tehokkaampaa ja hauskempaa. Järjestämme meille oman tunnuksen, jolla tunnistamme omaan ryhmäämme kuuluvat.

Tanssilavan edessä on kurssin aikana auki oleva kioski, josta saa juotavaa ja pientä purtavaa. Näin alustavasti voimme sopia tapaamisen tuon kioskin edustalle 30 minuuttia ennen kurssin alkua, jolloin vähän juttelemme ja jaan meidän tunnuksemme. Aikaa jää jokaiselle maksaa kurssi itse tanssin opettajalle. Minulla on esillä kokoontumista varten sininen *ES tunnus.


ILMOITTAUTUMISET:

Jotta voin tiedottaa tanssin opettajalle lukumäärämme ja sukupuolijakauman etukäteen, ilmoittautuminen osoitteeseen duke4u_POISTA_@surfeu.fi viimeistään 26.4.06 mennessä on tarpeellista. Näin hän voi järjestää aputanssijoita tarpeen mukaan, jos on tulossa enemmän miehiä tai naisia. Tärkeää on siis ilmoittautumisessa mainita sukupuoli.



Tulen ehdottomasi mukaan, tätä olen odottanut pitkään ( )

Tulen mukaan, koska tanssitaitoni on saattanut jo ruostua ( )

Tulen oppimaan, kumpi on oikea ja kumpi on vasen jalka ( )

Kätevää, opin häävalssin ja nappaan morsiamen/sulhasen kurssilta ( )

Tulen mukaan pitämään hauskaa yhdessä ( )

Ei kiitos, jään katselemaan vierestä, kun muut tanssivat jatkoilla ( )



Nyt kaikki aikaisemmin ES-tilaisuuksiin osallistumattomatkin rohkeasti mukaan!



Kysymykset ja ilmoittautumiset:

Duke
duke4u_POISTA_@surfeu.fi

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet