Tapahtuman ajankohta: 23.06.2006
Sijainti: Helsinki/Somero
Viimeksi päivitetty: 22.06.2006 klo 10:18
Ikäraja: Ei ikärajaa

Juhannustanssit (osa 3) : Juhannusaaton tanssit Ämyrillä

Lähdetään juhannusaattona (perjantai 23.6.2006) tanssimään Ämyrille (Someron Somerniemelle). Illan esiintyjinä ovat Kati Fors & Major ja Markku Aro & Diesel. Sisäänpääsymaksu 13 euroa ja narikka 1,5 euroa, mutta meillä on mahdollisuus saada alennusta, mikäli saamme kokoon riittävän ison porukan Ämyrin portille. Tanssit alkavat kahdeksalta ja loppuvat kahdelta. Naisten haku on klo 23.00-24.00, jolloin naisten kannattaa rientää heti hakemaan, jos haluaa päästä tanssimaan...


Menemme tanssimaan kimppakyydeillä, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) tarvitset kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme lavan kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Ilmoittaudu minulle alla olevaan osoitteeseen, niin laitan sinulle myös puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)

Muita kesäksi alustavasti kaavailtuja tanssitapahtumia näet tanssikalenterista (huom! kaikista kalenterissa olevista tapahtumista ei tule es-tanssitapahtumaa! Seuraa sähköpostistasi/ES:n sivuilta/tanssikalenterista tapahtumien tilannetta):
http://www.activitycal.net/Tanssikalenteri

Linkkejä:
Ämyri
Ajo-ohje Ämyrille
Kati Fors
Markku Aro

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet