Tapahtuman ajankohta: 18.11.2006
Sijainti: Parola
Viimeksi päivitetty: 18.11.2006 klo 10:50
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pikkujoulut Satulinnan lavalla <b>(vielä mahtuu muutama pikalähtijä!)</b>

Es-tanssijoiden pikkujoulut Satulinnassa!

Es-lavatanssiväki viettää pikkujoulua Satulinnan lavalla Parolassa lauantaina 18.11.2006. Illan esiintyjinä ovat suomalaisen tanssimusiikin suosikkiorkesterit Finlanders ja Pekkaniskan Pojat.

Lähdemme matkaan omalla tilausbussilla Helsingistä Rautatientorin tilausajolaiturista klo 17.30. Ajoreitti on Hämeentie – Mäkelänkatu – Tuusulantie – Hyvinkääntie - Hämeenlinnanväylä (Tampereen moottoritie), Satulinna. Bussi pysähtyy Hyrylässä Riha-centerissä.

Olemme perillä Satulinnassa noin klo 19.15. Satulinnan ravintola on varattu es-tanssijoiden käyttöön noin klo 20 asti, jolloin tanssit alkavat. Juomme yhdessä pullakahvit, jonka jälkeen tanssimme aina viimeisiin valsseihin asti. Noin 5 min. niiden jälkeen lähdemme samaa reittiä takaisin kohti Helsinkiä.

Illan hinta on 15 euroa tanssikurssin maksaneille (opetus ja / tai vapaat harjoitukset) sekä omalla kyydillä paikalle tuleville. Kaikki muut maksavat lisäksi matkasta 10 euroa eli yhteensä 25 euroa. Hintaan sisältyy tanssilippu, kahvitarjoilu sekä bussimatka mennen tullen.

Jos haluat mukaan, toimi näin:
Ilmoittaudu osoitteeseen sa.joi@luukku.com. Voit ilmoittautua myös pelkkään kahvitarjoiluun, jos haluat tulla paikalle omalla kyydillä. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja pysäkki, jolta haluat tulla mukaan. Liput ja matka maksetaan bussimatkalla. Varaa mukaan tasaraha. Jos haluat peruuttaa osallistumisesi, muista tehdä se ajoissa.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan, ikään, tanssitaitoon, asuinpaikkaan tai sukupuoleen katsomatta!

Pikalähtijät ilmoittautukaa vielä mukaan soittamalla Vekalle 040-5898876. Ilmoittautua voi niin kauan kuin ehtii vielä bussiin mukaan tai bussi tulee täyteen (bussissa on jäljellä enää muutama paikka)!!!

Terveisin Sari
sa.joi@luukku.com

Lisätietoa:
www.satulinna.net
www.finlanders.fi
www.extraviihde.fi/tahtiartistit/pekkaniskan_pojat.html

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet