Tapahtuman ajankohta: 08.12. - 09.12.2006
Sijainti: Helsinki/Järvenpää
Viimeksi päivitetty: 07.12.2006 klo 11:44
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssia tuplana: Taikakuu perjantaina ja Eija Kantola lauantaina

Perjantaina 8.12.2006 menemme tanssimaan Järvenpään tanssikeskukseen, jolloin siellä esiintyy Taikakuu. Lauantaina 9.12.2006 Järvenpään tanssikeskuksessa esiintyy Eija Kantola & Omega, joka soittaa mahtavan tanssittavaa musiikkia, jota ei kannata missata, varsinkaan kun illan toisena orkesterina on Pekkaniskan Pojat, joka soittaa myös hyvää tanssimusiikkia.

Sisäänpääsymaksu on perjantaina 11 euroa ja lauantaina 12 euroa. Narikka maksaa euron. Tanssit alkavat klo 20.00 ja ovet menevät kiinni yhdeltä. Naistenhaku on 22.00-23.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan...

Järvenpään Tanssikeskus sijaitsee Järvenpään rautatieaseman läheisyydessä, joten paikalle pääsee näppärästi lähijunalla. Junamatka Helsingistä Järvenpäähän tansseihin kestää junasta riippuen puolituntia tai alle. Katso aikataulut osoitteesta http://www.vr.fi/


Pyrin järjestämään myös kimppakyytejä niitä haluaville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Ilmoita myös oletko tulossa tanssimaan sekä perjantaina että lauantaina vai vain toisena noista päivistä.

Tapaamme kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)

PS. Tango Specialiin 12. ja 19.12.2006 on ilmoittautunut paljon enemmän naisia kuin miehiä (noin tuplasti), joten nyt miesten kannattaa hyödyntää nyt tilaisuutensa ja tulla mukaan tangoon mukavien es-naisten iloksi!


Linkkejä:
Järvenpään Tanssikeskus
Ajo-ohje Järvenpään Tanssikeskukseen
Taikakuu
Eija Kantola
Pekkaniskan Pojat

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet