Tapahtuman ajankohta: 27.07. - 12.08.2012
Sijainti: Lontoo
Lisätty: 27.04.2010 klo 14:18 (päivitetty 29.03.2012 klo 15:05)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Olympic Games London 2012

Tilanne 29.3. 2012: 4 lähtijää, kaikilla kisalippuja ja lennot. Lähes kaikilla majoitus. Kisalippuja saa edelleen SMT:ltä, mutta majoituskimppamahis alkaa olla mennyttä kauraa...




Tilanne 27.4.2011: 7 lähtijää, suurin osa varannut jo kisalippuja. Lisää mahtuu mukaan. Juuri loppui kisalippujen 1. varauskierros, mutta lippuja tulee myyntiin myöhemminkin eli vielä voi hyvin lähteä mukaan *es-olympiaporukkaan. Lisäksi lippuja saa suomessa ostaa suomen matkatoimistosta (www.smt.fi), joka on lippujen virallinen myyjä suomessa. Heillä 6700 lippua, joista n. 3000 yleisurheiluun, osassa lajeista hyvin pienet lippumäärät. Netin kautta seuraavat lippujen myyntikierrokset kesällä ja syksyllä. Kisojen aikataululinkit ja lippujen hintatiedot saat kysyessäsi: matti@eurosinkut.net




Tilanne 23.2.2011: 9 lähtijää. Lisääkin saattaa mahtua jos osa on vain viikon.
Liput tulee myyntiin 15.3.2011, tai oikeastaan niiden varausprosessi alkaa silloin ja kestää 6 viikkoa. Kannattaa olla messissä heti alusta asti, jotta saa haluamansa liput. Minuuttiaikataulu on ilmestynyt. Löytyy virallisilta olympialaisten sivuilta.




Tilanne 2.8.2010: 8 varmaa lähtijää eli täynnä. Jonoon kannattaa aina ilmoittautua peruutusten/lisäpaikkojen toivossa.
Lähtijät: Matkis,Janne,Mikko,Vesa,Pete,Maarit,Sirpa,Petsku




Tilanne 8.4.2009:: 5 varmaa lähtijää koossa, 1-3 paikkaa jäljellä.




Tilanne 7.4. 2009: 4 varmaa lähtijää koossa, enää 2-4 paikkaa jaossa


'''

Tulee sellaset kisat että tärinä käy ja maata siirtyy !

http://www.london2012.com

Taitaa ollakin sellanen projekti, että meikäläiselle on vaikea saada palloa nilkkaan ennen 13.8.2012 ;-)

Matka-Matti aivan täpinöissään :-))




Moi,

Tämä on siitä harvinainen ilmo että, se on toistaiseksi vaan täällä tapahtumakalenterissa, eikä lainkaan lähetetty *es-listamailina.

Tämä lienee myös ennätys laatuaan siinä, miten paljon ennen tapahtumaa ilmo on laitettu. 2012 Lontoon olympialaisiin on aikaa rapiat 3 vuotta. Tarkkaan ottaen 1206 päivää tätä kirjoitettaessa 7.4.2009.

Asiaan. Eli olympialaisiin. Taustaa ensin hieman lyhyesti. Itse olen olympialaisfriikki ja olen itselleni joskus luvannut että meen katsomaan joskus Olympialaisia paikan päälle ja vieläpä ennen kuin täytän 50 v. Aikaa ois siis periaatteessa 2016 asti, mutta itseäni ei oikein kiinnosta mikään 2016 kisakaupunkiehdokkaista. Siksi olen lyönyt lukkoon 2012 kisat.

Tarkoitus on kerätä 6-8 hengen porukka, joille yksi iso majoitus, jolloin pääsee kohtuukustannuksilla. Itselläni on esim. lomaosake (1/2-osuus) jota voi käyttää hyväksi tässä yhteydessä. 3 varmaa lähtijää on jo koossa ! Majoitus varataaan 2 viikoksi, osa voi olla toki lyhyemmän aikaa ja porukkaa kämpässä voi vaihtua kisojen aikana.

Miksi olen näin ajoissa liikkeellä ? Koska kyseessä on once in a lifetime -unelma, niin en jätä mitään sattuman varaan. Lennot varataan, niin aikaisin kuin mahdollista (1 vuosi etukäteen eli 2011?). Samoin majoitus (2011?). Kuten myös tietty kisaliput (tulee myyntiin 2011?). Kisalippuja myy perinteisesti SMT. Pitää tutkia saako lippuja myös muita kanavia pitkin (suoraan netistä?).

Olen itse suoraan Olympialaisiin liittyvien asioiden virallisella tiedotusöistalla, joten tieto lippujen myyntiin tulosta saadaan lähes reaaliajassa.

Vielä varoitus: Lontoo on kallis kaupunki, kisaliput tulevat olemaan kalliita, varsinkin jos aikoo käydä kisakatsomoissa päivittäin. Tämä ei tule olemaan halpa reissu vaan tod näk kautta aikain kallein *es-reissu, vaikka majoitus ja lennot pyritään hankkimaan mahd halvalla (ryan air?). Ihan lonkalta ilman mitään laskemia voisin heittää että lennot+majoitus+kisaliput(oletus 1 tapahtuma/päivä) väh. 2500 euroa, helposti enemmänkin jos aikoo käydä esim. 2 tapahtumaa/päivä. Avajaiset parhailta paikoilta maksaa varmaa monta sataa, ehkä 4-numeroisen summan. Mutta jos kerran mennään, niin mennään kunnolla.

Kannattaa huomata että on myös ilmaisia tapahtumia olympialaisissa kuten esim. maraton, triathlon, maantiepyöräily. Kaupungilla on myös varmasti ilmainen iso jättiscreeni jossain jne... Pubeissa telkut ja tunnelma katossa.

Jos siis yhtään kiinnostaa, niin ilmoittaudu messiin ennen kuin tuo 6-8 hlön kiintiö tulee täyteen tai kysy lisää: matti@eurosinkut.net
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet