Tapahtuman ajankohta: 09.02.2009
Sijainti: ympäri maan
Viimeksi päivitetty: 08.02.2009 klo 18:51
Ikäraja: Ei ikärajaa

Auttaisitko keikkanälkäisiä *es-ellejä ja *es-sällejä?


HUOM, HUOM, HUOM, HUOM, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ikävä kyllä netin kautta ei onnistukaan lippujen varaus, ainoastaan osto. Kokeilin. Lippupiste haluaa pelata varman päälle, joten varaus on mahdollista tehdä ainoastaan myyntipisteissä taikka puhelimetse. Ja kuinka moni sellaista pystyy tekemään, en tiedä? Joten kauttani ei ehkä olekaan saatavissa montaakaan lippua.

Käytännössähän se tarkoittaa sitä, että lippuja saanevat ainoastaan ne, jotka pystyvät lipun samantien ostamaan. Ja puhelinpalveluun pelkästään varauksen tekoon ei taida olla mahdollisuutta päästä läpi, luulen niin. Netin kautta osto lienee helpompaa taikka R-koiskilta. Itse yritän lippujen ostoa R-kioskilta (myöhästyn sitten työpalaverista), voin ostaa kuudelle liput, mutten voi edellyttää muiden "uhrautuvan" samaan, edes Visalla. Siksipä toivon, että käytätte omaa harkintaanne lipunostotilanteessa. Meikän kautta voi sitten myydä ylimääräisiä lippuja, jos päädytte sellaisia hankkimaan.

Ikävä tieto teille, jotka ette pääse lippua itse ostamaan. Meikällä on nyt ainakin 5 lippua myynnissä, mutta kysyntää on enemmästä.
HUOM, HUOM, HUOM, HUOM, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pääsisitkö auttamaan keikkanälkäisiä *es-ellejä ja *es-sällejä?
Haluaisimme nimittäin Madonnan konserttiin, mutta koska todennäköisesti liput loppunevat 5-10 minuutissa Lippupisteen myyntikanavissa, niin ei ole varmaa, että onnistumme siinä ajassa varaamaan tarpeeksi lippuja. Siksi toiseksi, kauankohan Lippupisteen järjestelmät pysyvät pystyssä sellaisen ruuhkan edessä?

Tällä hetkellä lippuja toivoo viitisenkymmentä innokasta yrittäjää, mutta lippujen varausta päässee yrittämään vain pieni määrä henkilöitä. Siksipä toivon, että te, jotka eivät edes konserttiin olisi tulossa, voisitte meitä auttaa ja yrittää myös varata lippuja. Ehkä löydämme joukostamme tarpeeksi onnekkaita lipun varauksen saaneita.

Odotettavissa olevan ennätyskysynnän vuoksi ostorajoitukseksi on asetettu 6 lippua per asiakas. Jätkäsaareen mahtuu 80 000 henkeä. Lippujen myynti alkaa kaikissa myyntikanavissa ma 9.2.2009 klo 9:00

L I P P U J E N V A R A U S
===================================
Maanantaina 9.2. klo 9:00 alkaen on sinulla muutama vaihtoehto yrittää lippujen varausta:
Lippupisteen puhelinpalvelu taikka myyntipisteet.
Varaa 6 lippua, lippuja ei tarvitse silloin vielä maksaa, vaan vasta noutaessa.
Ja jos liput eivät menekään meillä kaikki kaupaksi, niin sitten ne vain vapautuvat uudestaan myyntiin. Tosin en tiedä, ovatko laittaneet jotain rajauksia varausten suhteen, mutta ainakin ennen lippuja on pystynyt etukäteen varaamaan, ilman samanhetkistä ostopakkoa. Liput täytynee sitten lunastaa viikon sisällä. Ja jos onnistut varaamaan lippuja, laita meikulle tiedoksi varausnumero, niin minä sitten jakelen lipun lunastusohjeita myöhemmin halukkaille.
Lippujen hintaso:
http://kampanja.lippu.fi/madonna/madonna_area.pdf
Varaa 99 euron lippuja, niitä on kuitenkin enemmän.

LIPPUPISTEEN PUHELINPALVELU TOIMII NÄIN
Soita Lippupisteen numeroon 0600 900 900, puhelun hinta 1,75 euroa/min + pvm/mpm. Jonotus maksaa normaalin pvm/mpm -maksun kunnes puheluun vastataan.

MYYNTIPISTEET
Lippupisteen myyntipisteet:
http://www.lippu.fi/PublishedService?pageID=23&freePage=304

VERKKOKAUPPA
[color=#FF0000]Ikävä kyllä, netin kautta ei voi varata lippuja. Ainoastaan ostaa.[/color]

L I P P U J E N O S T O
=================================
Mikäli haluat varmistaa oman ja mahd. muiden lipunsaannin, voit yrittää suoraa lipunostoa ym. paikoista. Lisäksi ostoissa on myös olemassa lisämyyntikanava, mutta R-kioskilta ei voi varata lippuja vaan sieltä voi vain ostaa.

R-KIOSKI
Liput Ärrältä saat tapahtumanumerolla 18982.

VERKKOKAUPPA
Linkki verkkokauppaan tulee http://www.lippu.fi -sivulle ennen myynnin alkua.
Onhan sinulla jo olemassa verkkotunnukset järjestelmään?
Jos ei ole, voit rekisteröityä täällä:
http://www.lippu.fi/PublishedService?file=page&pageID=7

Jos verkkokaupasssa on ruuhkaa, siirryt verkkokaupan jonotusjärjestelmään. Toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan.
Verkkokauppaan ei voi rekisteröityä valitettavasti ennakkoon, kauppa avautuu klo 9:00.


Toivottavasti onnistutaan saamaan mahd. monelle liput!

Terveisin *essi
Puh: 050 5332808
essi@eurosinkut.net
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet