Tapahtuman ajankohta: 19.06. - 21.06.2009
Sijainti: Fiskars
Lisätty: 04.06.2009 klo 21:36 (päivitetty 15.06.2009 klo 13:53)
Ikäraja: Ei ikärajaa

"Tärkeää tietoa juhannukseen tulijoille"

HUOM…HUOM…HUOM…HUOM…HUOM…

*es-jussijuhlijoiden kannattaa tulla paikan päälle vasta klo 13 jälkeen, sillä Kisakeskuksessa on vielä aamupäivän aikana lasten tapahtuma.

Koska kyseessä on urheilukeskus, on alueella todella paljon sisätilaa, joten mahd. sateet eivät haittaa menoa eikä biletystä. Rohkeasti mukaan, vaikka lattiapaikoille taikka teltalla ;-)

HUOM…HUOM…HUOM…HUOM…HUOM…

OHJEITA JUHANNUS JUHLIJOILLE (tulosta itsellesi muistilapuksi):
Jos maksat osallistumisesi tiistaina tai sen jälkeen, niin printtaa kuitti mukaasi. Jos maksat paikan päällä käteisellä (jos jostain syystä nettipankki tms. ei toimi) niin varaa mukaasi tasaraha.
Telttapaikka 95 eur ja lattiapaikka 107 eur.
M A K S A____T U T U L L E____*ES-TILILLE:

(Kysy Vonkaluurista tilinumero, Vonkaluuri puh: 046 625 1376)

JA____P R I N T T A A____M A K S U K U I T T I MUKAAN!


Vonkaluuriin voit soittaa, jos mieltäsi askarruttaa jokin kysymys, johon et löydä vastausta esim. netin "Usein kysytyt kysymykset" palstalta.
Vonkaluuri puh: 046 625 1376

"Usein kysytyt kysymykset"
http://eurosinkut.net/p/e/FAQ_ver2.pdf

”Aikataulut"
http://eurosinkut.net/p/e/jussi-aikataulu.pdf
pe 19.6.: http://eurosinkut.net/p/e/pe-aikataulu-kuva.pdf
la 20.6.: http://eurosinkut.net/p/e/la-aikataulu-kuva.pdf
su 21.6.: http://eurosinkut.net/p/e/su-aikataulu-kuva.pdf

"Aluekartta”
http://eurosinkut.net/p/e/kisakeskus_kartta.pdf

Muista pitää ilmoittautuessa saamasi ranneke koko juhannuksen näkyvillä, sillä vain siten tiedämme, että "kuulut joukkoon" eikä sinua ajeta pois paikalta...

BUSSILLA TULIJAT
*es-Bussit Helsingistä lähtevät rautatietorilta, Kansallisteatterin edestä tai Mikonkadun pysäkiltä, riippuen siitä, mihin saamme bussit laitettua. Lähtö pe 19.6 klo 11:00. Ole ajoissa paikalla!
Bussit pysähtyvät matkalla Prismassa, Kirkkonummella, josta voit hankkia sidukat ja oluet (siellä on Alkokin), ruoka tulee Amicalta, mutta tällä kertaa meillä on vain tietyt ruokailuajat, joten jos tuntuu siltä, että haluat syödä muulloinkin, hanki lisäksi omia eväitä.
Ongelmatilanteissa bussin yhteyshenkilö on Stiina, puh. 050-3445450 ja toisessa bussissa Antti puh. 044 5678688. Numeroon ei kannata soitella, että olet tulossa myöhässä, voisiko bussi odotella. Vastaus on, että ei, bussi ei odota. Tarkista etukäteen pääsysi kotoasi Rautatietorille pe-aamuna ja OLE SIIS AJOISSA PAIKALLA esim. klo 10.45!

MITÄ MUKAAN
- Sänkypaikkalaiset: mahd. oma pyyhe, jos et halua sekoittaa Kisakeskuksen pyyhettä muiden pyyhkeisiin rantasaunalla(sängyissä on peitot, tyynyt, vuodevaatteet, pyyhe).
- Lattiapaikolla retkialusta ja makuupussi.
- Tai sitten teltta tarvittavine tykötarpeineen.
- Juomaa (alkoholipitoista ja muuta virvoketta, esim. vettä, limsaa). Kylmälaukku on kiva lisä, sillä paikalla on myös pakastimia, joissa voi jäädyttää kylmäkalleja juomia jäähdyttämään
- Pikkusta taikka isoista naposteltavaa, hedelmiä, tms., sillä pe:n ruokailu on vasta klo 16:30 alkaen
- Yöruoka on makkaran grillailua sekä räiskäleiden paistoa, jos haluat grillailla jotain muuta, ota täydennystä mukaasi
- Rahaa, jos haluat ostaa juomista biletalossa (Amicalla anniskelualue, siellä ei saa juoda omia juomiaan)
- Vaatetta aurinkoon ja mahdollisen sateen varalle, lämmintä iltaan
- Hyttysmyrkkyä ja aurinkovoidetta ja kenties myös laastaria ja Buranaa sekä korvatulppia
- Sisäpelikengät ja sisäpelivaatteet, jos suunnitelmissa sisäpelailuja
- Pyyhe, uikkarit
- Varmuusvälineitä, mikäli Vonkaus sattuisi tuottamaan yllättäviä seuraamuksia ;-)

AUTOJEN PARKKEERAUS
Autot vain merkityille paikoille, parkkivahdit opastavat paikan päällä.
Huom! Autoja EI saa lähelle majoitustiloja. Pihalle autoja ei saa tuoda edes vähäksi aikaa.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa vierekkäisessä pöydässä perjantaina tasatunnein klo 13.00 alkaen ja bussien tullessa siten, että KAIKKI ilmoittautuvat Ilmoittautumispisteessä.
Sänky-/lattiapaikkalaiset ilmoittautuvat sen lisäksi Majoituspaikkapisteessä.
Telttamajoittujat ilmoittautuvat siis pelkästään Ilmoittautumispisteessä.
Viimeinen ilmoittautuminen on klo 18.00. Jos tulet tämän ajan ulkopuolella, soita vonkaluuriin (046 6251376 (arkisin klo 18-20 ja Juhannuksena 24 h)) tai vedä jotakuta järkkäriä hihasta niin Annikki etsitään paikalle.
Kussakin talossa on järkkäri auttamassa majoittumisessa (bussien saapumisen jälkeen), jos ongelmia tulee! Eli hänen puoleen voi kääntyä...

Sänkypaikkalaiset: Sänkypaikkalaiset on jaettu etukäteen huoneisiin. Majoituspaikkapisteessä kuulet mihin taloon sinut on sijoitettu. Jokaisessa huoneen ovessa on ko. huoneeseen majoittuvien nimet. Saat majoituspaikkapisteestä lapun, johon kirjoitat oman nimesi ja jätät sen sitten omalle sängyllesi. Tämä varaa sinun paikkasi.
Lattiapaikkalaiset: majoituspaikkapisteessä kuulet, mihin taloon ja huoneeseen pääset nukkumaan.
Teltta yms. majoittujat: Ilmoittautumisen jälkeen voit etsiä itsellesi mieleisen telttapaikan.

JUHANNUKSEN AIKANA
Ilmoittautumispisteessä saat rannekkeen, joka tulee pitää näkyvillä koko juhannuksen ajan. Sen avulla tiedämme, että olet maksanut osallistumisesi ja kuulut *es:n porukkaan. Jokunen ulkopuolinen aina eksyy paikalle ja heidät kannattaa ilmoittaa sheriffeille tai järkkäreille, niin heidät poistetaan paikalta. Ranneke kestää saunomista, mutta jos se menee rikki, niin saat vanhaa vastaan Annikilta uuden.

Jos olet maksanut Fiskars- tai mäkiauto-retken, saat siihen oikeuttavan lipukkeen ilmoittautuessasi. Säästä se ja ota mukaasi retkelle. HUOM: Retkille väkeä kuljettavat bussit eivät siis lauantaina myöskään matkalla pysähdy missään bensa-asemalla juomatäydennyksiä varten, joten osta jo tulomatkalla Helsingistä kaikki tarvitsemasi juomat.

Jokainen saa itselleen ilmoittautumispisteen läheltä pyykkipojan, johon voi laittaa etu/kutsumanimensä ja pitää pyykkipoikaa esim. puseron kauluksessa. Jos juhannuksessa on varattuja ihmisiä paikalla, heidät erotetaan R- tai E-kirjaimesta pyykkipojassa.

*es:n järkkärit tunnistaa muovisesta nimikyltistä rintamuksessa.

Tyhjät pullot kerätään niille varattuihin paikkoihin (pullonsuu alaspäin). Tupakantumpit laitetaan niille varattuihin astioihin, ei siis maahan. Lajittele myös muut roskat niille varattuihin paikkoihin eikä missään sisällä saa polttaa.

Meillä on omia järjestysmiehiä sekä EA henkilöitä eli ota tarvittaessa heihin yhteyttä. Heidät tunnistaa EA-nimikyltistä rintamuksella.
Ensiapuhenkilöiden puhelinnumero on 046 625 1378.

Paikalla on myös järjestyskortin omaavia henkilöitä ja muita "Sheriffeinä", ja he siis valvovat yleistä järjestystä oman juhlintansa ohella. Heihin voit ottaa yhteyttä järjestysasioihin liittyen.

Koiraväki tulee yleensä teltalla ja hauva yöpyy autossa. Koirat ovat omistajansa vastuulla ja koirat tulee pitää kiinni. Lapset on hyvä jättää esim. mummille.

Ohjelman näet taloihin jaetuista infoesitteistä. Muutoksia voi tulla ja ne päivitetään ainoastaan Tarinatalon pääinfopisteeseen. Näin esim. sateen aikana ohjelma voi siirtyä sisätiloihin.

Jos tiedät jotain kivoja seuraleikkejä tai pelejä, niin siitä vain jengiä kokoon ja peli pystyyn!!!

POIS LÄHTIESSÄSI
Jokainen joutuu siivoamaan jonkun verran ennen kuin poistuu paikalta. Jos lähdet sunnuntaina aikaisin ja jos et itse tiedä mitä voisit tehdä, kysele joltakin järjestäjältä. Periaatteena: Paikka jätetään vähintään siihen kuntoon missä se oli, kun saavuimme Jussin viettoon! Lähtiessä kerätään roskat ja tupakantumpit pois roskasäkkeihin. Tyhjät pullot laitetaan pusseihin, että ne voidaan kuljettaa pois. Talot/huoneet siivotaan näkyvistä roskista yms.

JA VIELÄ
Jokainen juhlija on omalla vastuullaan, mutta kavereista pidetään huolta. Eli kaikki paikalla olijat on kavereita ja perinteisesti huolehditaan toisistamme ja katsotaan myös kavereiden perään. Ketään ei päästetä esim. hukkumaan ;-)

*es-juhannuksissa on poikkeuksetta vallinnut aina loistava tunnelma ja kaikki kokevat pian olevansa yhtä "iloista juhannusperhettä". Epäjärjestyksen säätö Vongassa toimii näkymättömänä taustalla, mutta kyllä aktiivinen yrittäjä saa sen lopulta taiottua esiin. Seurauksena on sitten harmillinen tontilta poisto, jos ei yksilön hilpeää Juhannustunnelmaa saada millään uudestaan käynnistettyä ;-)

Muista, että sopu sijaa antaa ja hyvä mieli tarttuu naapuriinkin!

Hauskaa Juhannusta toivottaen,
*es:n Juhannus ja Vonka osasto



Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet