Tapahtuman ajankohta: 04.11.2012
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Lisätty: 15.08.2012 klo 22:55 (päivitetty 29.10.2012 klo 13:46)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Mysteerio Buffo su 4.11.2012 klo 15

Yksi lippu nopeimmalle! Tiedustele lipun lunastajalta
helena.merenniemi@gmail.com

Olen Sipeliuksen kanssa jakamassa lippuja lähellä lipunmyyntiä tai muuten näkyvästi. Jos joku sattuisi olemaan myöhässä niin jätämme lippusi ovimiehelle.

t. Tuku



TÄYNNÄ. FULLSATT, FULLY BOOKED

Varasin 15 lippua, kysyntää 30lle. Koetan saada lisää 6.9. jos ennakkovaraajia on jättänyt lunastamatta lippunsa. Ne viisitoista ensimmäistä ilmoittautujaa ovat saaneet tilin, jolle maksaa 28 Eur. 31.8. mennessä saapuneet suoritukset ovat mukana, ja sen jälkeen lippu liukuu seuraavalle jonossa.

t. Tuku

Missasitko sinäkin aikoinaan Mysteerio Buffon? Nyt on mahdollista myös ottaa uusiksi, jos jo silloin nauroit kylkesi kipeiksi tai itkit posket märiksi: Erkki Saarela ja MYSTEERIO BUFFO viettävät tuplajuhliasu 4.11. klo 15 taiteilijajuhlaesitys.

MYSTEERIO BUFFO
on Nobel-kirjailija Dario Fon neljästä riemukkaasta tarinasta koottu esitys.

Ensi-illasta on kulunut 30 vuotta ja on juhlan aika. Buffon 30-vuotisjuhlaesitystä ja samalla rakastetun näyttelijä Erkki Saarelan taiteilijauran 40-vuotisjuhlaa vietetään KOM-teatterissa
su 4. 11. klo 15. Toinen esitys pidetään ti 13.11. klo 19.

Erkki Saarelan, Dario Fon tekstien virtuoosimaisen tulkin, esittämä Mysteerio Buffo sai ensi-iltansa toukokuussa 1982 KOM-teatterissa, joka oli Saarelan monivuotinen kotiteatteri. Lukuisten Helsingin esitysten lisäksi Saarela kiersi Buffolla KOM-teatterin valomiehen kanssa Suomessa 51 ja Ruotsissa 16 eri paikkakunnalla. Kainuun kiertueella poikettiin myös itäisen naapurimaan puolella Kostamuksessa.

Mysteerio Buffon tarinat ovat Kaanaan häät, Ilveilijän synty, Lasaruksen kuolleista herääminen ja Bonifacius VIII.

"Ne pilkkaavat kaikkia kansan yläpuolelle asettuneita päättäjiä. Se on liikuttavan hauska tarinaketju ihmisen pienuudesta ja suuruudesta. Saarela osaa sen, mistä useat haaveilevat: monen tyypin ja tunnetilan vaihdokset, terävän ja seesteisen tempon vaihtelut, keskittymisen, läsnäolon ja esiintymisen ilon ilmaisun."(Marja-Liisa Majasaari IS/13.12.97)

Esitys kestää puolitoista tuntia väliaikoineen. Varasin 15 lippua á 28 EUR ja ne on lunastettava 5.9. mennessä. Ilmoittautujille lähetän tilitiedot.

Terveisin,

Tuku

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet