Tapahtuman ajankohta: 21.05.2011
Sijainti: Espoo
Lisätty: 30.04.2011 klo 15:33
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es MP-ajelu 21.5.2011

Hei *es-prätkäkundit ja *es-surinasussut sekä prätkämimmit!

Kauden ensimmäinen *es-prätkäajelu järjestetään la 21.5. klo 11 - paluu n. 18. Jos perjantaina 20.5. sääennuste lupaa lauantaiksi sadetta, perumme ajelun ja ilmoitamme siitä tapahtumakalenterin kautta ja sähköpostitse mukaan ilmoittautuneille.
MP-kuski, toki voit ajaa yksinkin, jos pyöräsi ei sovellu kyyditykseen tai muuten et voi kyydittää. Aiempien vuosien kokemuksen mukaan kyydeistä on kuitenkin kova kysyntä, joten kyyditsijöitäkin tarvitaan runsaasti.
Erityisesti prätkämimmit omalla pyörällä ovat lämpimästi tervetulleita, vaikka haluaisivat ajella yksin. Tärkeintä on, että olet mukana!

*es MP-ajelu on omakustanteinen aiempien vuosien tapaan siten, että etsitään (etukäteen) sellaiset taukopaikat, joissa kyyditettävät voivat tarjota sapuskat tai kahvit tauoilla kyydittäjilleen.

AIKA
Lauantai 21.5. klo 11. Paluu noin klo 18 aikoihin. Huom! Säävaraus:
mikäli perjantai-aamuna luvataan vesisadetta lauantaiksi, ajelu siirretään myöhempään ajankohtaan.

LÄHTÖPAIKKA
Bembölen kahvitupa. Bellinmäki 1, Espoo
http://www.visitespoo.fi/matkailuopas/syo_ja_juhli/ravintoloita_ryhmille?id=bemb%C3%B6len+kahvitupa-910

Kyytiläiset: voimme yrittää järkätä kyydin kahvituvalle joko MP:llä tai (jonkun kyytiläisen) autolla, mikäli saapuminen lähtöpaikalle näyttää yhteyksien puolesta heikolta.

ILMOITTAUTUMINEN
Viimeistään ti 17.5. mennessä. Pyydämme niin kuskeja kuin kyytiläisiä ilmoittamaan s-postiosoitteena & kännynumeronsa. Toivomme erityisesti myös kuskien ilmoittautuvan ajoissa ja riittävästi.

Kuskit
Kerro, jos tulet mukaan ja oletko valmis ottamaan kyytiläisen.
Jos haluat ajella ilman kyytiläistä, olet yhtä tervetullut mukaan. Ilmoita kuitenkin etukäteen tulostasi alla olevaan meiliosoitteeseen.

Kyytiläiset
Näin kauden alussa järkkäreillä menee kaikki vapaa-aika mopon päällä, joten he eivät ehdi pyörittää työlästä varusterumbaa kyytiläisille. Jos tuot omat (tai lainatut) varusteet, olet tervetullut mukaan ajelulle. Ilmoittaudu mukaan alla olevaan meiliosoitteeseen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: mp.ajelu2011@gmail.com

Terv. Tommi ja Jukka
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet