Tapahtuman ajankohta: 14.09.2007
Sijainti: Helsinki/Tuulos
Viimeksi päivitetty: 13.09.2007 klo 10:00
Ikäraja: Ei ikärajaa

Eija Kantola & Omega sekä FBI-Beat Kapakanmäellä

Perjantaina 14.9.2007 menemme tanssimaan Tuuloksen Kapakanmäelle lavan kauden toiseksi viimeisiin tansseihin. Illan esiintyjinä ovat Eija Kantola & Omega sekä FBI-Beat. Sisäänpääsymaksu on 13 euroa. Narikkaa ei ole, mutta lippukassalle ja kahvioon/baariin voi jättää pieniä esineitä (kuten esim. auton avaimet) säilytykseen. Tanssit alkavat kahdeksalta ja loppuvat kahdelta. Naisten haku on klo 21.00-21.30 ja 23.00-24.00, jolloin naisten kannattaa rientää heti hakemaan, jos haluaa päästä tanssimaan...


Menemme tanssimaan kimppakyydeillä, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) tarvitset kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme lavan kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä, mutta voit ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin ilmoittautuneille myös puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni

Muista myös es-tanssikurssit ja -harjoitukset Puistokulmassa. Olethan ilmoittautunut jo ensi tiistain Jukka Toikan jatkotason Fusku-specialiin.
Katso lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet:



Linkkejä:
Tuuloksen Kapakanmäki (ajo-ohje löytyy klikkaamalla sivun yläreunasta kohtaa Ajo-ohjeet)
Eija Kantola
FBI-beat

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet