Tapahtuman ajankohta: 05.02.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 24.01.2011 klo 13:53 (päivitetty 04.02.2011 klo 21:18)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Fondue-ilta: Elämys Savussa --Täynnä

Ilmoittautuminen on päättynyt, 9 elliä ja 8 sälliä tulossa :-)


Elämys Savussa


Tervetuloa tunnelmalliseen ja nautinnolliseen Fondue-iltaan la 5.2 klo 18.30 Ravintola Savuun!

Fondue –ruokalajiin liittyy erikoisuus: jos pudotat leipäpalasen juustoon, seuraa siitä ”rangaistus”. Tämä kaikki leikkimielellä tietenkin! Tämä leikki johtaa todennäköisesti tahalliseen tiputteluun illan edetessä…

Elleille ja sälleille on varattu oma kabinetti, joten saamme rauhassa jutustella yhteisten patojen ääressä. Jos ilmoittautuneita on alle 15, siirrymme ravintolan puolelle.

Erityis-tervetulotoivotus ensikertalaisille eli untuvikoille: tähän tapahtumaan sinun on helppo tulla osallistumaan hauskaan ja rentoon *es-meininkiin. Itse aion luopua fondue-neitsyydestäni, kuten varmaan joku muukin.

Kuvia ravintolasta täällä:
http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/savu/kuvagalleria.html

Jotta voimme kokoontua omassa tilassa ja saamme höyryävät padat eteemme saman illan aikana, haluaa ravintola sitovat ilmoittautumiset ruokatoiveineen ajoissa ennen iltaa.

Tee siis näin:

Kyllä, aion sanoa cheese, joten vastaan tähän sähköpostiin ja kerron:

-syön Juustofonduen (sisältää Gruyere ja Mustaleima Emmental juustokastiketta ja herkkusieniä, kasviksia, maalaisleipää, savu-aiolia ja uuniperunaa.) hintaan 19,00 €/hlö

-syön jotain muuta: mitä? (Lihafondue 32,00 €/hlö, Kaskenkaatajan keitto 9,80 €, Savun Kolmen Padan Fondue (47,-), Tervansoutajan Menu (42,-), Suklaafondue 12,00 €/hlö).


-puhelinnumeroni


ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu viimeistään tammikuun aikana (eli vielä maanantaina ehtii!). Ilmoittautuminen on sitova, koska ravintola laskuttaa etukäteistilauksen mukaan. Saat tarkemmat ohjeet ja järkkärin yhteystiedot paluupostissa.


MITÄ: Fondue-illallinen
MISSÄ: Ravintola Savu, Tervasaari Helsingissä
MILLOIN: lauantaina 5.2. klo 18.30
MITEN LÖYTÄÄ: Osoite: Tervasaarenkannas 3.
MITÄ MAKSAA: Jokainen maksaa oman tilauksensa.


Päivän aikana on useita muita *es-tapahtumia, kuten stailausta ja ulkoilua. Ainakin näistä tapahtumista ehdit hyvin myös syömään :-)


Emmentalin Syöntiterveisin

-Leena

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet