Tapahtuman ajankohta: 22.04. - 24.04.2011
Sijainti: Istanbul, Turkki
Lisätty: 07.02.2011 klo 17:53 (päivitetty 22.02.2011 klo 16:47)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pääsiäinen Istanbulissa

Tilanne (22.2.2011): kaikki lennot ovat jo täynnä!

Istanbul on yksi kaikkien aikojen vaikuttavimmista kaupungeista. Jos et ole vielä Istanbulissa käynyt, olet jäänyt monesta paitsi. Mutta nyt siihen on mitä parhain mahdollisuus: vietä pääsiäinen
eurosinkkunen kanssa Istanbulissa!

Näe ja koe maailman luokan meganähtävyydet, shoppaile ja tee löytöjä maailman suurimmassa basaarissa (yli 3000 kauppaa!), hemmottele itseäsi turkkilaisessa höyrysaunassa ja hieronnassa, nauti erinomaisesta ruoasta ja matkaseurasta. Jos olet herkkusuu, varaudu siihen, että uusien ruokien maistelu voi viedä voiton kaikista muista Istanbulin ihmeistä.

Istanbulissa asetumme Sultanahmetin alueelle, jossa kävelymatkan päässä ovat tärkeimmät nähtävyydet, kuten Hagia Sofia, Topkapi-palatsi, Sininen moskeija, Suuri basaari, maustebasaari, Cemberlites-hanam.

Eläminen ja ostokset Istanbulissa on edullisia ja palvelu pelaa hyvin; onhan täällä Silkkitien läntisimmässä pisteessä tehty kauppaa jo tuhansia vuosia. Kaupunki on hyvin turvallinen ja ilma on kesäisen lämmintä 20…25 astetta.

Ilmoittaudu matkalle mukaan allekirjoittaneelle. Paikkoja on rajoitetusti. Suurin osa Istanbulin ryhmästä koostuu koko pääsiäisviikon maan kansallispuistoissa vaeltaneista eurosinkuista.

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet