Tapahtuman ajankohta: 27.03.2011
Sijainti: Espoo
Lisätty: 24.03.2011 klo 23:37
Ikäraja: Ei ikärajaa

*Es-sekakuoro Singelit kutsuu Ellejä ja Sällejä laulamaan

Hei!

*Es-sekakuoro Singeleiden kevätkauden 2011 viidennet varsinaiset treenit kuoronjohtajamme Ilkka Aaltosen kanssa ovat ensi sunnuntaina 27.3.2011 klo 17 - 19 Espoon Kurttilassa hänen kotonaan.

Erityisesti tervetulleiksi kuoroharjoituksiin toivotetaan lisää laulutaitoisia miehiä sopraanojen ja alttojen vastapainoksi. Aina parempi, jos kuorolaulaminen ei ole ihan vierasta uusille *es-sekakuoro Singelien laulajille, mutta aloittelevat kuorolaulajatkin ovat yhä tervetulleita laulamaan yhdessä kanssamme. Tärkeintä on, että intoa ja sitoutumista kuorossa laulamiseen riittää. Tavoitteena olisi Ilkan sanojen mukaan "helpostisulavaa polyfoniaa - niin laulajan itsensä kuin kuulijoidenkin kannalta".

Niille mahdollisille uusille kuorolaisille, jotka eivät vielä ole käyneet tutustumassa *es-sekakuoro Singeleiden varsinaisiin treeneihin kuoronjohtajan kanssa Espoon Kurttilassa, on mahdollisuus tulla kerran tutustumaan maksutta kuoroharjoituksiimme siellä, mutta sen jälkeen osallistuminen on maksullista kaikille kuorolaisille.

ILMOITTAUDU tutustumaan ilmaiseksi ko. harjoituksiin NYT perjantaina 25.3.2011 suoraan Ritulle, ritu@eurosinkut.net (varaudu tällöin vastausviiveeseen).

Tutustumiskäynnin jälkeen, jos aiot jatkaa kuoroharrastusta tänä keväänä *es-sekakuro Singeleissä, osallistumismaksu kuorolaisille on 25 €/laulaja.

Tällä hetkellä on sovittu Ilkka Aaltosen kanssa kaksista treeneistä keväälle 2011 eli 27.3. ja 10.4. klo 17 - 19, yhteensä on vähintään vielä 2 - 3 kertaa keväällä jäljellä. Katsotaan sitten myöhemmin, onko pääsiäisen, vapun ja äitienpäivän jälkeistä elämää olemassa :).

Osallistumismaksun maksaneilla kuorolaisilla on myös oikeus osallistua Helsingin Hermannissa mahdollisesti järjestettäviin lisäharjoituksiin varsinaisten harjoitusten välillä. Lisäharjoituksissa on välillä ollut lähes yhtä paljon väkeä kuin Espoon varsinaisissakin harjoituksissa. Osallistujat ovat kokeneet tähän asti lisäharjoitukset hyödylliseksi ja yhteislaulannan viihtyisäksi. Varsinaisten harjoitusten välilläkin kun pitäisi kuorolaisten harjoitella kotonakin, niin tällaiset yhteiset lisäharjoitukset sopivat hyvin laiskalle harjoittelijalle :).

Kuoron harjoittelupaikka sijaitsee Espoon Kurttilassa, Saunalahden kupeessa). Esim. Kampista, laituri 55, pääsee sunnuntaisin seutubussilla 165N (lähtö klo 16.14) n. 400 m päähän Ilkan talosta n. 35 minuutissa, 400 metrin kävelyineen n. 40 minuutissa. Ilkka pyysi välittämään kaikille tiedoksi, että nyt lumiaikaan on hänen talonsa eteen mahdotonta pysäköidä, joten hän kehottaa käyttämään julkisia kulkupelejä tai jättämään autot Kurttilantien varteen.

Ilmoita reittitiedot Ritulle ajoissa, jos tulet omalla autolla ja haluat tarjota muille kuorolaisille kimppakyydin kuoroharjoituksiin ja/tai takaisin, niin laitan kyydeistä tietoa kuoron sähköpostilistalle.

Pidä tallessa tämä tapahtumailmoitus, mikäli olet kiinnostunut *es-sekakuoro Singeleistä, koska tässä on kaikki perustiedot *es-sekakuoro Singeleistä, sen kuoroharjoituksista sekä ilmoittautumisohjeet. Ilkka Aaltosen tilinumeron ja tarkemman osoitteen saat Ritulta ilmoittauduttuasi tutustumiskäynnille kuoron varsinaisiin harjoituksiin Espoon Kurttilaan. Kuoron omalla sähköpostilistalla kutsumailit ovat nykyään lyhyitä.

Tervetuloa Singeleihin laulamaan

t: Ritu (ritu(at)eurosinkut.net), muut Singelit ja Ilkka

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet