Tapahtuman ajankohta: 17.09.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 30.08.2011 klo 16:24 (päivitetty 08.09.2011 klo 16:10)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Skumppailta II (kuohuviinitasting - muu maailma) (TÄYNNÄ)

Skumppatastingit jatkuvat. Seuraavan tastingin teemana ovat muun maailman kuohuvat, johon asiantuntijamme on valinnut laadultaan erinomaisia tai muuten maineensa veroisia juomia Ausraliasta, Chilestä, Etelä-Afrikasta, Uudesta-Seelannista ja USA:sta.

Tasting pidetään yksityisasunnossa Vantaan Hiekkaharjussa klo 17 alkaen. Tasting-ilta päättyy klo 22 maissa, jonka jälkeen jatkamme iltaa oopperatalolla Dance with Dancers-tapahtumassa. Tapahtuma maksaa 23 euroa per hlö, joka sisältää kuohuviinit, syötävää ja taksikuljetuksen Hiekkaharjusta oopperalle. Mukaan mahtuu 14 henkilöä.

Jos et tiedä, mistä on kyse, niin kerrottakoon, että skumppailta on samantapainen kuin viininmaistelutasting. Kuohuviinien maistelu poikkeaa jonkin verran valko- ja punaviivien tastingista. Tasting-tilaisuus alkaa tiiviillä johdannolla illan aiheeseen. Sen jälkeen juomat esitellään ja niitä maistellaan. Maistelu tapahtuu kutakuinkin samalla tekniikalla kuin juominenkin, mutta hitaammin. Olennaisena osana tastingia on myös suomalaisesta juomaperinteestä vahvasti poiketen aiheesta keskustelu.

Illan aikana saat paljon tietoa kuohuviineistä. Miten eri maiden kuohuviinit eroavat toisistaan? Miten kuohuviinit tulisi nauttia? Ja kaikkea muuta.

Terveisin

Esa ja Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet