Tapahtuman ajankohta: 22.01.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 20.01.2012 klo 04:19
Ikäraja: Ei ikärajaa

London Olympic Games 2012 -ryhmä matkamessuille su 22.1. klo 12

Howdy,

Myös *es:n London Olympic Games 2012 -ryhmä on menossa matkamessuille su 22.1. klo 12. Messulipun hinta 15 e. Kokoontuminen Eteläisen sisäänkäynnin edessä. Kokoonkutsujalla Karhu-Logo lippalakissa.

Jos kiinnostaa vielä tässä vaiheessa liittyä mahdollisiin Olympialaisiin lähtijöihin, niin mukaan on vielä mahdollisuuksia. Majoitukset ja lennot työn alla juuri nyt. Majoitusta voidaan tarvittaessa kasvattaa. Tähän mennessä mukana olijoilla on jo kisalippuja n. 2-10 kpl (eli 100% varmoja lähtijöitä), mutta niitäkin on vielä mahis saada, jopa kohtuuhintaisia ! Ja mukaan voi lähteä myös vaikkei kisat ees kiinnostais tai vain ilmaisten lajien katsojaksi (mm. maratonit, maantiepyöräilyt, purjehdukset, triathlon). Ja todnäk kisatunnelmaa voi aistia kaupungilla lontoossa missä vaan ja uskon että jossain ulkona Lontoossa on myös jättiscreenejä. Joka tapauksessa kannattaa huomioida että on kisalippuja tai ei, niin lajit kestää vain pari tuntia ja koko muu päivä on aikaa tehä muuta porukassa tai yksin. Ja muita lajeja jännätä esim. telkusta porukalla.

*es-Olympiaryhmän vetäjä Matkis on myös Rodos-porukassa osallistujana, joka sekin on samana päivänä matkamessuilla, mutta 2 tuntia myöhemmin. Jos joku esim. *es-Rodos-ryhmästä tai muuten vaan haluaa jutella myös Olympialaisista livenä, niin ottakoot yhteyden matti@eurosinkut.net tai 041-5300556. Paikan päälläkin voidaan sopia mätsäys vielä, sillä perinteisesti matkamessuilla menee aikaa väh 4-5 tuntia.

Tämä ei siis ole mikään kilpaileva matkamessuryhmä Rodokselle, vaan tähän vain ja ainoastaan Lontoon Olympialaisista kiinnostuneet. Tietty sellaset voi tulla joille tää klo 12 sopii paremmin. Tässä porukassa tuskin saadaan ryhmäalennusta.

Matkiksen Elämystehdas

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet