Tapahtuman ajankohta: 17.05. - 21.05.2012
Sijainti: Italia, Riccione Adrianmeren ranta
Lisätty: 06.04.2012 klo 18:36
Ikäraja: Ei ikärajaa

Italiaan!

Aina vaan paranee!
Riccionen matkalle pääsee nyt vieläkin edullisemmin! Saimme lisää lentopaikkoja ja hintakin laski kun muokkasimme lievästi ohjelmaa.

Kansainvälinen sauvakävelytapahtuma odottaa sinua Italian keväässä! Teemana suomalaisuutta Eurooppaan sauvakävellen. Sauvakävely on saavuttanut huomattavan suosion Italiassa. Suomalaiset ja italialaiset sauvakävelijät viettävät ihania hetkiä yhdessä. Tapahtuman aikana saa kokea italialaisen innostuksen sauvakävelyyn

Italia kutsuu! – ES* Eurooppaan Sauvakävellen -
=> MITÄ: ES* Eurooppaan sauvakävellen
=> MISSÄ: Riccionessa Italiassa, Adrianmeren upeat hiekkarannat
=> KARTTA: http://maps.google.it/maps?hl=it&tab=wl
=> MILLOIN: 17-21.toukokuuta 2012 4 yötä
=> LENNOT: Lufthansan reittilennot Bolognaan ja sieltä bussilla Riccioneen

Tässä linkki viime vuoden tapahtumasta: http://www.youtube.com/watch?v=QYjbjNwAEwU

ES-sinkkujen matkan hinta on 795 euroa – muutama lentopaikka!

Hinta sisältää:
Lufthansan reittilennot Helsingistä Bolognaan (välilasku Frankfurtissa) ja takaisin, lentokenttäverot. Bussikuljetukset lentokentältä hotelliin ja takaisin, mukana suomalainen opas. Majoitus viihtyisässä kolmen tähden hotellissa kahden hengen huoneissa Riccionen keskustassa. Puolihoito = italialaisen aamiaisen lisäksi yksi lämmin ateria päivittäin hotellissa yhteensä neljä ateriaa. Suomenkielisen matkaoppaan palvelut. Vapaa osallistuminen kansainväliseen sauvakävelytapahtumaan. Lisämaksusta yhden hengen huone.

Tapahtumapaketin virallinen hinta on 1.295 euroa (ES*-hinta 795 euroa).
Huom! virallisessa paketissa 5 yötä, ES* paketissa 4 yötä.

Jokaiselle päivälle on ohjelmaa. Kalenteri kertoo suuret asiat, mutta väliin mahtuu paljon hauskaa. Joukko huvimestareita ja ohjaajia pitää huolen ettei aika tule pitkäksi ja että voit tarjonnasta valita itsellesi sopivimman ohjelman. Luvassa, kävelyä, stretching tuokioita, luentoja. Viikottaiset markkinat, viinitilavierailu, taidenäyttely. Ym ym. Lisämaksusta: retki viinitilalle ja kääpiövaltioon San Marinoon ja yhteisiä illanviettoja.

Ei ole väliä, jos et ole koskaan harrastanut sauvakävelyä. Tärkeintä ei ole kilpailu vaan osallistuminen! Kyseessä ei ole himourheilu vaan hupaisa yhdessä olo.

Kulttuurinnälkäisille on Riminin keskustassa roomalaisajalta Augustuksen riemukaari ja Tiberiuksen silta sekä kesäkuun alkuun kestävä, suuren suosion saavuttanut, kansainvälisesti korkealle arvostettu näyttely. ”Mestariteoksia maailman museioista Vermeerista Kandinskyyn”.
http://www.lineadombra.it/en/da-vermeer-a-kandinsky/the-exhibition

Ilmottautumiset viimeistään ma 9.4.2012 jolloin erääntyy myös matkan koko hinta, eli 795 euroa. Vasta maksettu paikka = varattu paikka. Sähköposti-ilmoitus ei ole varaus. Maksusta saa takaisin 200 euroa, jos peruutus tulee ennen 20.4.2012. Tuon päivämäärän jälkeen ei maksua palauteta enää.

Lisämaksusta todella pieni yhden hengen huone tot 4 yötä 100 euroa.

Jokainen vastuuntuntoinen matkaaja huolehtii siitä, että oma matkavakuutus on voimassa. Eurosinkut ei ole vastuussa omassa ohjelmassaan sattuneista vahingoista, vaan uskomme että osallistujalla on voimassa oleva matkavakuutus.

T. Maarit – ItalianOpas / +39-338-8509491

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet