Tapahtuman ajankohta: 01.05.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 28.04.2012 klo 10:45 (päivitetty 29.04.2012 klo 12:35)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Wappupäivän aurinkobrunssi Ulliksella

Muodostetaan vilteistä tilkkutäkki Ulliksen vappuhulinaan ja nautitaan - näillä näkymin - aurinkoisestä päivästä kera eväiden, juomien ja loistoseuran!

Mutta toteutetaan tämä kaikki yhteistuumin ja "tee-se-itse-periaatteella".

Ota siis mukaasi itsesi ja wappumielen lisäksi eväät itsellesi ja myös jotain yhteiseen nyyttäripöytään sekä viltti. Jos haluat, voit toki tuoda mukanasi pöydän, tuolit, katokset, grillit. Kukaan ei sitä estä. ;)

Tänä vuonna ei ole tarjolla yleisiä es-juomia, joten pakkaathan reppuun myös, omat skumpat ja oluet, maidot ja piimät, simat ja muut sörsselit. Myös lasit, jos haluat sellaisesta niitä juoda.

Miten löydät meidät?
Katso Kaivaria Cafe Ursulasta päin, meri siis takanasi. Vasemmalle viistoon nouse kohti kukkulaa ja etsi jostain puuhun kiinnitetty huivi, punainen, koska sinistä en omista. Rakkauden värinen. Sen kohdilta löydät ainakin minut ja varmasti paljon muita iloisia ihmisiä.

Oman vilttini laitan tuon huivipuun juureen. Siihen viereen viltin yhteisille nyyttärisafkoille.

Klo 10 on tavoiteajankohta viltin laskemiselle.

Vaikka mielelläni ideoin ja koordinoin, tällä tapahtumalla ei ole varsinaista järjestäjää. Perinteisesti myöskään puhelimet eivät Ulliksella toimi. Suosittelen, että jos oikeiden vilttien löytäminen tuntuu hankalalta, kannattaa sätissä käydä sopimassa epävirallisia tapaamisia ja kohtaamisia jo vappuaattona.

Karttaa paikasta, johon suuntaamme, myöhemmin ehkä myös picnic-vinkkejä ja tietoja epävirallisen virallisista tapaamisista Ullikselle suuntaavien porukoiden kesken löydät keskusteluketjusta
"WAPPUPÄIVÄNÄ ULLIKSELLE, JEE!"

http://eurosinkut.net/forum/viewtopic.php?p=86579#p86579


Wappuisin terveisin,

cocoLisätietoja:

Osallistujan ohjeet