Tapahtuman ajankohta: 10.07.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 02.07.2012 klo 14:41 (päivitetty 09.07.2012 klo 14:19)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*ES-soutua kirkkoveneellä

*ES-soutajat tapaavat Soutustadionin venevajalla klo 18 joka toinen tiistai heinä-syyskuussa.

Laskemme veneen, soudamme parisen tuntia Seurasaaren ympäristössä ja nostamme veneen yhdessä vajaan.

Käytössämme on kelluntaliivit. Vajalla tavarat voi jättää kolikolla toimiviin lukollisiin kaappeihin.

Veneeseen on suotavaa ottaa juomaa ja ehkä jokin energianpitoinen pieni eväs. Varsinaista ruokataukoa emme kuitenkaan pidä.

Neuvoantavat otamme vasta soudun jälkeen. Jokainen vastaa itse itsestään ja myös koko venekunnan soudun onnistumisesta omalta osaltaan.

Soutamiseen ei tarvita erityisiä taitoja eikä huippukuntoa, mutta kohtuullinen uimataito on syytä olla kaiken varalta. Soutaminen vahvistaa mukavasti keskivaratalon lihaksia ja käsiä. Ja ennen kaikkea se on mukavaa :).

Kovalla tuulella ja kaatosateella emme souda, mutta pieni tihuttaminen tai sadekuurot eivät meitä haittaa. Soudun peruuntumisesta tulee ilmoitus kalenteriin.

Soutuveneessä on tällä hetkellä muutama paikka vapaana. Ne voi varata viestillä osoitteeseen leijaile@luukku.com. Heinä-syyskuun soudut, vähintään kahden viikon välein, maksavat 45 euroa.

Soutukertakohtaiset vapaat paikat ovat varattavissa Tahtoomukaan.net :ssä viimeistään soutua edeltävänä päivänä. Hinta per soutukerta on 10 e. Maksu suoritetaan Tahtoomukaan.netin ohjeiden mukaisesti.

Tervetuloa nauttimaan kesäisestä Helsingistä!
Lea, Helena ja Irma
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet