Tapahtuman ajankohta: 13.08.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 05.08.2012 klo 21:40
Ikäraja: Ei ikärajaa

Lauluja Es-duurissa ja es-mollissa

Kesän yhteislauluja Es-duurissa, es-mollissa ja muissakin sävellajeissa Soutustadionilla maanantaina 13.8. klo 18-19. Järjestäjänä Sulasolin, Suomen laulajain ja soittajain liitto, Helsingin piiri.

Tapaaminen Soutustadionin portilla klo 17.30 – 17.45. Odotan paikalla es-kyltin kera.
Stadionin istumapaikat eivät ole numeroituja, joten noin 17.45 on syytä mennä sisään ja varata paikat ES-laulajille omalta penkiltä. Klo 18:aan mennessä tulleet otetaan kuitenkin portilla vastaan ja kootaan yhdeksi joukoksi. Tullessasi katsomoon voit heiluttaa kahdella kädellä reippaasti ja pitkään, niin silloin tulijat huomataan ja heille vinkataan takaisin ES-laulajien paikka.

Nyt on laulattajana Harry Mälkki.

Lauluestradina on Soutustadionin katsomo. Aurinkoisilla keleillä sinne paistaa komea ilta-aurinko, sateella laulajat ovat sateelta suojassa katsomon lipan alla. Merinäkymä on mahtava. Varaa tarvittaessa auringonsuojaa mukaan ja tuulisena tai kylmempänä päivänä lämmintä vaatetta. Myös aurinkoinen päivä voi olla tuulinen.

Laulamaan pääsee ilmaiseksi. Laulut lauletaan Sulasolin laulukirjasta. Ohjelmisto löytyy pääosaltaan muistakin yhteislaulukirjoista, kun musiikki on niitä kaikkien laulamia kapakka-, iltanuotio- ja karaokelauluja. Sulasolin kirjaa myydään paikan päällä 10 euron hintaan.

Laulamisen jälkeen voi hengähtää ja kahvitella pihalla kahvilamaja Regatassa, joka on Soutustadionin vieressä.

Sulasolin Helsingin piirin www-sivu:
http://helsinginpiiri.sulasol.fi/yhteislaulut/

Jos on kysyttävää tai olet hukassa, voit soittaa Juke 041 503 0055.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet