Tapahtuman ajankohta: 22.08.2015
Sijainti: Tampere
Lisätty: 21.07.2015 klo 00:11 (päivitetty 05.08.2015 klo 16:23)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

Väriestejuoksu:ILMOITTAUDU PIAN!

Oletko kaivannut jotain erilaista kesääsi? Oletko seurannut haikeana vierestä, kun lapset leikkivät ties minkälaisissa vempeleissä, ja salaa toivonut olevasi itsekin taas lapsi? Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, sinun pitäisi lähteä mukaan kesän makeimpaan juttuun, missä aikuisista tulee jälleen lapsia! :D Lähdemme porukalla Tampereen väriestejuoksuun 22.08.15 - maailman hauskimmalle juoksuradalle, missä ei suinkaan ole kyse kilpailusta, vaan vain hauskan estejuoksuradan läpikäymisestä ja bilettämisestä siinä samalla :)

MIKÄ IHMEEN VÄRIESTEJUOKSU?
Se on juoksukilpailu ilman kilpailua. Voittajalle ei ojenneta kruunua eikä häviäjän tarvitse hävetä. Ajanottoa ei ole eikä sellaista tarvita. Voit juosta, kävellä tai vaikka tanssia radan juuri sellaista vauhtia ja sillä tyylillä kuin parhaaksi katsot. Väriestejuoksussa ei pelkästään juosta ja värjäännytä. Siinä ylitetään erilaisia hulvattomia esteitä (tänä vuonna 10 kpl), painetaan vaahdon läpi musiikin tahdissa, hypitään alkujumpissa, biletetään maalifestareissa ja kaiken tämän aikana saadaan päälle mojova annos eriväristä jauhetta. Esteet ovat melko helppoja ja ne voi halutessaan myös kiertää. Väriestejuoksu ei ole sama kuin Amerikasta lähtöisin olevat color runit, joissa juostaan tasaisella maalla ilman esteitä. Väriestejuoksu on täysin oma tapahtumansa, jossa tylsyys on minimoitu.

TAPAHTUMAN KULKU
Ennen väriestejuoksun starttia on mahdollisuus osallistua erilaisiin alkujumppiin. Mitään maitohappotreeniä ei ole luvassa, vaan iloista liikuntaa hyvien ohjaajien vetämänä.
Juoksu aloitetaan mieluiten valkoisessa paidassa. Voit käyttää joko omaa paitaa tai väriestejuoksun t-paitaa, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä ilmaiseksi. Muita suositeltavia varusteita ovat aurinkolasit ja huoleton fiilis.

...JUOKSUN AIKANA JA SEN JÄLKEEN
N. 5 km juoksureitin varrella on pisteitä, joissa könyät yli, ali tai läpi hauskasta esteestä ja saat lisäksi päällesi värijauhetta. Nämä värikkäät esteet sisältävät mm. liukumäkiä, kiipeilyverkkoja, pomppulinnoja, vaahtoa ja monenlaista muuta mukavaa!
Heti maalin jälkeen kaikki osallistuvat huikeaan maalifestariin, jossa kaikki heittävät värijauhetta ilmaan DJ:n soittaessa maailman parasta musiikkia.
Päivä huipentuu Afterjuoksu-bileisiin paikallisessa yökerhossa (K-18). Näihin bileisiin on osallistujarannekkeella luonnollisesti vapaa pääsy!
Väriestejuoksu sopii kaikille eikä siinä ole ikärajaa.

ES:LÄISTEN OHJELMA
Me ES:läiset lähdemme Tampereen tapahtumaan hyvissä ajoin, osallistumme alkujumppaan klo 15.15 ja sen jälkeen väriestejuoksuun klo 15.40. Paikan päältä voi ostaa huiveja, aurinkolaseja ym.juoksua varten. Siellä on myös vesipiste, mutta myynnissä ei ole syötävää ja juotavaa. Omat eväät ovatkin hyvä idea. Narikkakin löytyy (1e). Narikkaan voi jättää kuitenkin vain 1 normaalikokoisen laukun, ei urheilukasseja ym. Huom! KAIKKI MAKSAMINEN TAPAHTUU VAIN KÄTEISELLÄ!

Juoksujen jälkeen käymme pikaisesti (esim. Hervannan Särkijärvessä) uimassa, jotta näyttäisimme taas hemaisevilta afterpartyssa ;D Ennen biletystä käymme myös syömässä jossakin. Afterparty-bileet ovat Brickissä (k-18) ja Ilonassa (k-24).Biletyksen jälkeen lähdemme sitten johonkin aikaan yöstä tai aamusta kotiin. Tarkoitus on järjestää kimppakyydit ainakin Turusta Tampereelle ja takaisin. Tapaamme Tampereella, tapahtumapaikalla, sisäänkäynnin luona n. tuntia ennen alkujumppaa. Varaudu olemaan paikalla n. klo 13.30. Väriestejuoksu on Tampereen Hervannassa, Mäkipuiston kentällä (Suolijärven maaston alueella). Osoite on Ahvenisjärventie 45.

Väriestejuoksuun on tällä hetkellä ilmoittautunut yht. 4 henkilöä. Juoksemme startissa 15, klo 15.40. Samassa startissa ei ole enää tilaa, mutta jos haluat vielä tulla mukaan, voit ilmoittautua itse tapahtumaan netissä (alla linkki) ja hankkia lipun. Startissa 17, klo 15.50 on vielä tilaa. Hinta on 49e 20.08. saakka. Vähintään 4 hengen ryhmät saavat 10%:n alennuksen. Osallistumismaksu sisältää t-paidan, mitalin, väripussin, alkujumpat, väriestejuoksun ja jatkot. Jos et nyt pääse samaan starttiin meidän muiden ES:läisten kanssa, voit kuitenkin tulla juoksun jälkeisille jatkoille, uimaan ja syömään meidän kanssa :) Siinä tapauksessa muistathan myös ilmoittautua minulle.

Muista ottaa mukaan vaihtovaatteet (väriestejuoksuvaatteet ja sen jälkeiset vaatteet, mahdolliset bilevaatteet, uikkarit, pyyhe) ja käteistä rahaa. Kameroille ja kännyköille voi ottaa vaikka läpinäkyvän minigrip-pussin, jos ne ottaa väriesteradalle mukaan. Eväitä ja vesipullo kannattaa ottaa myös matkaan. Lisäohjeita ja vinkkejä löytyy linkeistä.

Tervetuloa mukaan! Älä missaa tätä! :D

Tampereella nähdään!
Nina
e-mail: ninahuu59@gmail.com


LINKIT:
http://www.variestejuoksu.com/
http://www.variestejuoksu.com/ilmoittaudu-2015
https://www.facebook.com/events/1486651671600078/

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet