Tapahtuman ajankohta: 17.06.2019
Sijainti: Tampere
Lisätty: 10.06.2019 klo 00:22 (päivitetty 10.06.2019 klo 00:25)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

Pirkanmaan pisin vaijeriliuku

Pirkanmaan pisin vaijeriliuku löytyy Tampereen Teiskosta! Kelo ja Kallio Adventures vie meidät testaamaan 300 metriä pitkän vaijeriliu'un. Lähtö on kallioiselta kukkulalta, sitten seuraa leijumista puiden latvojen yläpuolella, suon ylitys ja syöksy metsän sisään. Meille on varattu yksi tunti klo 12.00-13.00. Paikalla pitää olla jo klo 11.45, jolloin meidät briifataan juttuun. Tunnissa liukuja ehtii tehdä n. 40-50; määrä riippuu osallistujien ahkeruudesta tallata polkua pitkin takaisin lähtötornille. Jos meitä on 10 henkilön ryhmä, jokainen ehtii tehdä n. 4-5 liukua. Varusteita (valjaat, lehmänhännät, kypärät) riittää kerrallaan 20:lle henkilölle, joten aikaa ei kulu turhiin vaihtoihin. Me tarvitsemme omasta takaa vain liukuun sopivat vaatteet. Ihan lyhyitä shortseja ei kannata laittaa, koska valjaat voivat hiertää. Itse olen todennut parhaimmaksi vaatetukseksi vähintään capri-pituiset tiukemmat housut, lenkkarit/vaelluskengät, ja t-paidan/pitkähihaisen paidan. Joudumme kävelemään aika matkan, koska liu'un jälkeen kävelemme aina takaisin aloituspisteeseen. Siksi varsinkin hyvät kengät ovat tärkeät.

Vaijeriliu'un jälkeen menemme Kaukajärven Riihiniemen uimarannalle uimaan. Sieltä löytyy pukutila, wc/käymälä, kioski ja laituri. Nälän yllättäessä syömme omia eväitä ja/tai etsimme ruokapaikan, jossa käymme vielä ennen kotimatkaa. Koko tapahtuma kestää siis klo 11.45:stä ehkä n. klo 16.30 asti.

Jos haluat mukaan, ilmoittaudu mahd.pikaisesti, mutta VIIMEISTÄÄN KESKIVIIKKONA 12.6. S-POSTIINI (ninahuu59@gmail.com), jolloin saat maksuohjeet. Osallistumismaksun pitää nimittäin olla tililläni jo perjantaina 14.6. Maksua ei palauteta, ja ilmoittautuminen on sitova. Hinta on tunnilta 300e, ja se jaetaan osallistujien kesken. Yritämme saada 10 henkilön ryhmän, jolloin hinnaksi tulee 30e/henkilö. Tarkempi summa selviää, kun ilmoittaudut. Keskiviikkona tiedämme osallistujamäärän. Varaudu kuitenkin n. 30-45 euroon. Lisäksi hintaan tulee kimppakyytien bensat (jos tarvitset kyytiä). Turusta lähtee ainakin 1-2 autoa. Kimppakyydit sovitaan s-postitse! Turusta kimppakyydit lähtevät jo n. klo 09.15 Tampereelle.

Muista ottaa mukaan vaijeriliukuun sopivat vaatteet ja uikkarit + pyyhe uimarannalle, omat eväät ja vesipullo...Tästä tulee kesän kivoin päivä! :)

Kaikki seikkailuhenkiset mukaan! :)
Nina
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet