Tapahtuman ajankohta: 11.04.2010
Sijainti: Tampere
Lisätty: 29.03.2010 klo 20:38 (päivitetty 29.03.2010 klo 20:39)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Megazone Tampereella

Tampereella pelataan sunnuntaina 11.4. Megazonea.

Megazone on sisätiloissa, varta vasten rakennetulla areenalla pelattava peli, jossa kolme eri joukkuetta pelaavat kaikki toisiaan vastaan, hiiviskellen ympäri areenaa ja ammuskellen vastustajiaan laseraseilla. Peli tarjoaa varmasti hupia ja jännitystä ja käy kuntoilumuodostakin. Vaikka pelikierros kestää vain 25 minuuttia niin siinä ajassa ehtii kyllä liikkua paljon. Peli sopii käytännössä kaikille kiinnostuneille, vasta-alkajille ja kokeneemmillekin.

Olen varannut meille yhden pelikierroksen Tampereen Megazone-areenalla sunnuntaina 11.4. kello 13:00. Paikalla on oltava viimeistään varttituntia ennen pelin alkua eli 12:45. Vapaana on 7 paikkaa, minkäänlaisia sukupuoli- tai ikäkiintiöitä ei ole. Peliä varten kannattaa välttää valkoisia vaatteita, koska ne hohtavat ultraviolettivalossa.

Tampereen Megazone-arena sijaitsee Finlaysonin tehtaassa ihan Tampereen keskustan ytimessä. Pelikierroksen jälkeen voidaan mennä Finlaysonin tehtaaseen ravintolaan syömään ja puimaan käytyä pelikierrosta jälkikäteen.

Osallistuminen peliin maksaa 8,50 €. Osallistuminen maksetaan vasta itse pelissä, mitään etukäteismaksua ei ole. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ilmoittaudu minulle etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse (044-5110111), niin tiedän kuinka monta ihmistä on tulossa. Pyrin ylläpitämään tietoa vapaiden paikkojen lukumäärästä.

Tervetuloa mukaan pelaamaan, toivottaa Joona

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet