Tapahtuman ajankohta: 24.01.2009
Sijainti: Helsinki/Hattula
Viimeksi päivitetty: 21.01.2009 klo 12:23
Ikäraja: Ei ikärajaa

Sinitaivas ja Syke Satulinnassa

Lauantaina 24.1.2009 menemme tanssimaan Satulinnaan Hattulaan (Hattulantie 547, Hämeenlinnasta vähän alle 10 km Tampereen suuntaan).

Illan esiintyjinä ovat Sinitaivas ja Syke, joten orkesterit ovat tänäkin lauantaina huippuluokkaa ja paikalla onkin todennäköisesti normaalia nuorempia tanssijoita, joilla on kuitenkin takanaan reilusti tanssikilometrejä. Sisäänpääsymaksu lienee siinä 13-14 euron hujakoilla. Narikka maksaa puolitoista euroa. Tanssit alkavat klo 20.00 ja päättyvät' viimeistään kahdelta. Naistenhaku on 21.00-21.30 ja 23.00-24.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan...


Pyrin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme Satulinnassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, jos vain pystyt löytämään meidät, koska olemme tanssimassa...). En ota tälläkään kertaa ES-logoa mukaan, joten ilmoittaudu mukaan, jolloin voidaan sopia missä ja mihin aikaan tavataan Satulinnassa (ellet tule mukaan kimppakyytiin).

Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka et tulisikaan mukaan kimppakyydillä, sillä lähetän kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni


Linkkejä:
Satulinna (ajo-ohje löytyy klikkaamalla sivun vasemmasta laidasta kohtaa ajo-ohjeet)
Sinitaivas
Syke

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet