Tapahtuman ajankohta: 20.10. - 21.10.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 30.05.2012 klo 16:48 (päivitetty 17.10.2012 klo 17:57)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Dance with Dancers–klubi-ilta Kansallisoopperassa (TÄYNNÄ)

Tämä on mieletön huipputapahtuma kaikille tanssista ja tanssimisesta ja hyvästä menosta pitäville!

Suomen Kansallisbaletti järjestää lauantaina 20. lokakuuta klubi-illan Dance with Dancers, jolloin yleisö pääsee juhlimaan ja tanssimaan aamunkoittoon Oopperalla! Kolmena edellisenä syksynä järjestetty klubi-ilta on saanut huikean vastaanoton. Viime vuonna paikalla oli toistasataa eurosinkkua, yli viidennes kaikista! Tänä vuonna eurosinkuilla on oma kokoontumispaikka!

Alminsali lämpiöineen muuttuu tyylikkääksi klubiksi, jonne Kansallisbaletin tanssijat tuovat omia numeroitaan. Klubi-illassa on ainutkertainen mahdollisuus päästä bilettää Alminsalin näyttämölle - yhdessä Kansallisbaletin tanssijoiden kanssa! Oman lisänsä iltaan tuovat DJ, juontajat ja vierailevat artistit, sekä yllätysvieraat ja julkkikset.

Klubin sisäänkäynti Oopperan Töölönlahden puoleisilla ovilla avataan klo 22.00. Valomerkki Oopperalla on klo 3.30. Sisäänpääsymaksu 25 euroa sisältää myös narikkamaksun. Tapahtuma on sallittu 18 vuotta täyttäneille.

Ilmoittaudu mukaan tahtoomukaan.netin kautta. Milloin olit viimeksi Oopperatalossa neljään asti aamuyöllä? Tällaista menoa et hevin löydä stadin yökerhoista tai laivoilta.

Terveisin

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet