Tapahtuman ajankohta: 19.12.2006
Sijainti: Vantaa
Viimeksi päivitetty: 13.12.2006 klo 07:44
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssii sinkkujen kanssa - Tango Special

Mitä: Suomalaisen lavatangon jatkotason kurssi. Mukaan mahtuu 30 sälliä ja 30 elliä - paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kurssille kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. Kurssilla on toimiva parin vaihto.

Missä: Tanssitalo Puistokulma (Talkootie 4, 01350 Vantaa) Hiekkaharjun rautatieaseman tuntumassa. Katso lisätietoja osoitteesta
http://www.puistokulma.fi/

Milloin: Kahtena peräkkäisenä tiistaina 12. ja 19. joulukuuta klo 19.15-22.00. Olethan ajoissa paikalla!

Kuka: Opettajina toimivat ensimmäisenä tiistaina Sulo Piironen ja Hannele Vartiainen ja toisena tiistaina Seppo Myöhänen ja Merja Kimari (Finland Tango Team Ry http://www.finlandtangoteam.net/)

Kenelle: Kaikille suomalaisesta lavatangosta kiinnostuneille, jotka ovat hankkineet tangon perustanssitaidon jo aiemmilla kursseilla. Myös luomutaito ja vahva usko omaan osaamiseen riittää. Koska kyseessä on jatkotason kurssi, niin kurssilaisten oletetaan osaavan jo tangon perusteet.

Mitä maksaa: ES syksyn 2006 Tanssii sinkkujen kanssa -kurssilaisille (jotka ovat maksaneet kurssin sunnuntain opetukset) tämä kuuluu kurssin hintaan, joten Tango Special - ei maksa enää mitään. Muut maksavat Tango Special kurssista 10 euroa/kerta, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Huom! Ilmoittautuminen on pakollinen kaikille, koska kurssille otetaan tasaparit.

Ilmoittautuminen: Pakolliset ja sitovat ilmoittautumiset Sarille osoitteeseen sa.joi@luukku.com . Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautumiset Sarille osoitteeseen sa.joi@luukku.com
Lisätietoja Vekalta numerosta: 040-5898876

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet