Tapahtuman ajankohta: 18.06. - 07.07.2021
Sijainti: Türju Saaremaa
Lisätty: 12.02.2021 klo 10:42
Ikäraja: Yli 20-vuotiaille

Juhannus Saaremaalla

Tule viettämään perinteistä Juhannusta (Jaanipäev / Jaanituli ) Sörvenniemen länsirannalle tontilleni. Majoituskapasiteettiä ei ole kuin yksi asuntovaunu ja tynnyrisaunan pukuhuoneen 2m pitkät penkit. Joten oma teltta tai asunto-auto tai -vaunu mukaan. Matka on ns omatoimimatka ja itse olen ainakin tuon ajan paikalla mitä ohjelmassa on mainittu.
Ohjelman aikataulun puitteissa saa tulla ja mennä omien halujen mukaan. Huomaa kuitenkin että mantereen ja Muhun saaren välinen lautta on yleensä aivan täynnä perjantaina just ennen jussia. Jonotus voi kestää useampia tunteja silloin. Lipun etukäteen varanneet pääsevät aikataulun mukaiseen lauttaan ja jos myöhästyt niin seuraavaan pääsee myös maksamatta lisää. www.praamid.ee
Ohjelmassa jos keli salliin ja korona tilanne myös, juhannuskokko 3km päässä kaupan pihalla. Ohjelmaa on ollut köyden vedosta lavatansseihin live orkesterin soittaessa. Itse voidaan keksiä muutakin ohjelmaa kuten nähtävyyksiä kierrellen jne. Porukalla voi myös vuokrata suuren upean mökin noin 10 hengelle. Rootsimaa Holiday House kaupalta 300m päässä ja tontiltani 3km päässä. Polkupyöriä on talossa riittävästi, paljukin taitaa löytyä.
Voidaan tilata paikallinen kokki tekemään meille joku päivä riistaruokaa jota paikkakunnalta löytyy runsaasti, villisikaa, peuraa, hirveä ja saksanhirveä ainakin.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet