Tapahtuman ajankohta: 20.04.2013
Sijainti: Tampere
Lisätty: 18.02.2013 klo 12:05 (päivitetty 16.04.2013 klo 11:17)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Oluenmaistajaisia, Tapolan mustaa, Auran sinappia ja ... turkulaisia (TÄYNNÄ)

Kyl maar turkulainen tiätää, että Tamppereella kannattaa ainaskin joskus elämässään käyrä...

Hittaille hämäläisille ny jo tiaroks, että Plevnasta on varattu paljon paikkoja...
Vietetään "intercity"-ilta tyyliin Turku-Tampere, maistellaan Plevnan oluita, syärään mustaa makkaraa tai ainaski makkaraa tai ainaski syärää...

Näytetään turkulaisille, missä se Suamen ensimmäinen sähkölamppu aikanansa sytty. Ja sytyttäähän meillä Tampereella erelleenkin, vaiks Turkkuu me ei ny tällä kertaa ruvetakaan polttaa, vaikka turkulaiset tänne Tampereellle onkin jälleen markkinoille tulos. Sinkkumarkkinoille nääs! Juu, ja puhua voit mitä tykkäät ja miten tykkäät... airolla murteella tai siansuamella... ei sen väliä, kunhan hauskaa on.

Ilmoittautuminen on alkanut!!! Tamperelaiset ilmoittautuvat Neliapilalle (neliapila.es@hotmail.com), turkulaiset Antille (anjulot@suomi24.fi).

Paikka: panimoravintola Plevna, Finlayson
Aika: 20.4. klo 18
Hinta: 10 euroa (sisältää 3 lajia olutta tai siideriä ja dvd-esityksen oluenvalmistuksesta) + ruokailukustannukset (tarjousmenu, jossa 6 ruokalajia, hinnat 8,30-16,10 euroa ruokalajista riippuen. Ennakkotilaukset ja -maksut!).

Ilmoittautuessasi kerro, maisteletko olutta vai siideriä. Vastauspostissa saat Plevnan tarjousmenun, josta pääset valitsemaan mieleistäsi murkinaa. Plevna odottaa ennakkotilauksia voidakseen palvella kookasta ryhmäämme kohtuullisessa ajassa. Samasta syystä myös maksut kerätään ennakkoon ja ilmoittautumiset ovat sitovia sitten, kun tilauksesi on välittynyt kokille.

Tätä kaupunkien välistä sutinaa älä missaa...

Lisätiedot: Neliapila eli Sari, Meku, Tarja ...

Huom! Nämä ilmoittautumisohjeet koskevat tamperelaisia. Turkulaisílla mahd. omat ohjeet, ota yhteys Anttiin.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet