Tapahtuman ajankohta: 24.01. - 25.01.2014
Sijainti: Turku /Itämeri
Lisätty: 01.09.2013 klo 14:40 (päivitetty 19.01.2014 klo 12:00)
Ikäraja: Yli 25-vuotiaille

Tulimeriristeily (TÄYNNÄ)

ATERIAILMOITUKSIA EI ENÄÄ OTETA VASTAAN!
Klo 14:00 lounaan varanneet on muuttunut klo 16:00 koska klo 14 oli täynnä.

PERUUTUSOHJEET:
Jos joudut peruuttamaan matkan, lähetä järkkärille s-postia. Rahoja ei voida palauttaa. Voit itse yrittää hankkia tilalle toisen lähtijän. Jos matkaan on alle kuukausi, lähtijämuutoksesta peritään 10e maksu.

Tätä ei voi naiset ohittaa! Palomiesten Tulimeriristeily! Ja miehiäkin varmasti kiinnostaa naispuoleiset palomiehet! Kuumaa huumaa piletystä laivalla....

Palomiehet järjestävät perinteisen Tulimeriristeilyn Turusta 23 h tammikuussa 2014! Risteily on varsin kysytty, eikä Tallink Silja myy sinne erikseen matkoja, vain MatkaVekka. Eli laiva tulee olemaan täynnä!

Ks. lisätiedot täältä
http://www.matkavekka.fi/erikoislahdot/tulimeri/fi_FI/tulimeri/

Hyttipaikkoja varattu 42 hlölle.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset tähän sähköpostiin mahdollisimman pian. Maksu tulee suorittaa 6.11. mennessä. Ilmoitan maksu- ym. tiedot lähtijöille tarkemmin heti ilmoittautumispäivän jälkeen. Mukaan tarvitset kuvallisen henkilökortin.

MITÄ?
Tulimeri on aina sisältänyt viihdettä niin tähtiartistien ja tähtivieraiden kuin palokuntalaisten itsensäkin toteuttamana. Tarjolla on lyömätön paketti hauskanpitoa ja hyödyllistä alan tietoutta sopivassa suhteessa ja ennenkaikkea mahtavaa seuraa!

Tulimeri-risteilyä on järjestetty jo vuodesta 1998. Tulimeri toteutetaan Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton, Kaakkois-Suomen Pelastusalan Liiton ja Uudenmaan Pelastusliiton yhteistyönä. Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki pelastusalasta kiinnostuneet!

MISSÄ?
Palomiesten Tulimeriristeily 24.-25.1.2014 Baltic Princessillä
Lähtö 24.1. klo 19:30 Turusta
Ei maihinnousua Tukholmassa
Paluu 25.1. klo 18:05 Turkuun

MITÄ KUSTANTAA?
B4 hytti: 45€ /hlö + ruokailut päälle
B2 hytti: 65€/hlö + ruokailut päälle
Lisäksi hintaan tulee koko varaukselle 12€ palvelumaksu MatkaVekalta jonka jaan osallistujien kesken kun tiedän montako meitä on.
Ateroiden hinnat näet seuraavasta linkistä: http://www.matkavekka.fi/erikoislahdot/tulimeri/fi_FI/ateriat/

Erillisiä mies- /naispaikkoja en voi taata, mutta jos lähtee esim. miehiä hytillinen, niin toki laitan miehet samaan hyttiin. Suurin osa tulee varmasti olemaan naisia. Jos sovit etukäteen hyttitovereista, ilmoita ne myös minulle 20.10 mennessä.
Olen varannut 12 x B2 sekä 6 x B4 hyttejä yhteensä paikat 48 hlölle.

ILMOITTAUTUMINEN:
Vastaa tähän sähköpostiin kirjoittamalla
Etu- ja sukunimesi
Syntymäaika
Tallink-Silja Bonuskortin numeron (mikäli haluat matkasta bonukset, kortti henkilökohtainen)
+ mahdolliset ateriat laivalla mitä haluat (ateriailmoittautumisia otan vastaan jälkikäteenkin, selvitän pvm MatkaVekalta)
B4 tai B2 hytti + mahd. hyttikaverit nimeltä

Mahdollinen yhteiskyyti tms. Helsingistä Turkuun selviää myöhemmin lähtijöiden lukumäärän perusteella. Jos jollakin on suhteita pikkubusseihin, voidaan myös selvitellä niitä hintoja. Keskustelua voimme käydä *Es-Facebook tapahtumasivulla. Henkilöautoilla voimme myös mennä, mutta mihin saa auton parkkiin... Yhteiskyyti tulee varmasti joka tapauksessa edullisemmaksi kuin juna/bussi.

Ilmoittautuneille lähetän heti määräpäivän jälkeen yhteystietoni ja tilitiedot mihin maksetaan.

Jos joku asia jäi epäselväksi, lisään tänne tietoa jälkikäteen. Kysymykset ja lisätiedot voi tiedustella liisa.ahonen@hotmail.com

Nähdään Tulimerellä!

Itämeri ja -oston psta
-Liisa

liisa.ahonen@hotmail.comLisätietoja:

Osallistujan ohjeet