Tapahtuman ajankohta: 26.01.2014
Sijainti: Raasepori
Lisätty: 18.01.2014 klo 14:31 (päivitetty 25.01.2014 klo 11:52)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Mustion linna ja Fiskars

Meidän linna- ja kartanovierailut jatkuvat. Seuraavana on vuorossa Mustion linna. Olemme siellä parikin kertaa jo käyneet patikoimassa ja hienoon puutarhaan tutustumassa, mutta näin talvipakkasilla lähdemme nyt käyskentelemään sen interiööriin. Oppaidemme johdolla kuulemme linnan parisataavuotisesta historiasta, sen mielenkiintoisista henkilöistä, harvinaisista huonekaluista ja maalauksista, kummituksista ja anekdooteista.

Sieltä jatkamme Fiskarsin Ruukkiin, jossa on aikaa käyskennellä Ruukin monissa viehättävissä kaupoissa. Paluumatka ajetaan rantatietä ja käväistään lounaalla ja vielä tilamyymälässä.

Kuviot ovat vanhat tutut: tilausajobussi lähtee aamulla Helsingin keskustasta (poimii tarvittaessa Ikean pysäkiltä mukaan), jonka mukana sitten päivä pyöritään eri kohteissa. Päivämatkan hinta 54 euroa sisältää bussikuljetukset, sisäänpääsymaksut, opastuksen ja lounaan noutopöydästä. Sinun ei tarvitse muuta kuin olla oikeaan aikaan pysäkillä, kaikki muu on hoidettu puolestasi. Jälkikasvun voi ottaa mukaan (oma hinta, kysy tarvittaessa), mutta koira tulisi jättää kotiin.

Ilmoittautuminen tapahtuu tm:ssä eli tahtoomukaan.netissä (www.tahtoomukaan.net). Lisätietoa tarvittaessa vastaamalla tähän viestiin. Tarkemmat aikataulut yms. laitan mukaan päässeille muutama päivä ennen tapahtuman alkua.

Mukavaa talvea

Mikko

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet