Tapahtuman ajankohta: 08.03.2014
Sijainti: Kouvola
Lisätty: 18.01.2014 klo 14:34
Ikäraja: Ei ikärajaa

Liikkumisen iloa Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivillä

Liikuntapäivä. Eurosinkut osallistuvat muutaman vuoden tauon jälkeen XV Repoveden ulkoilu- ja elämyspäiville, joka järjestetään Kouvolan pohjoisosassa sijaitsevan Repoveden kansallispuiston maisemissa.
Vaihtoehtoina ovat patikointi / sauvakävely / lumikenkäily (lumikenkiä mahdollisuus myös vuokrata) 7 km:n valmiilla reitillä tai erämaahiihto luistellen tai perinteisellä tyylillä haluamallasi reitillä: 10 km, 14 km, 22 km tai 24 km. Osallistumismaksuun sisältyy muistotarra, vakuutus, huoltopalvelu, peseytymismahdollisuus (pukkarit siis on), 3 kpl eväslippuja huoltopalvelupaikoilla sekä arpoja, joilla pääset elämys- ja tuotepakettien arvointoihin. Käristä makkaraa leiritulella tai kodassa, herkuttele räiskäleillä tai nauti kuumaa kahvia tai kaakaota. Oheistapahtumina on varjoliitonäytöksiä ja lisämaksusta mm. hevos- ja rekiajelua ja tandemhiihtoa. Koirankin voi ottaa mukaan.

Päivän retki maksaa kaikkinensa (tilausajokuljetus, tapahtumamaksun, ravintolalounas) 55 euroa ja kestää noin kahdeksan tuntia (lähtö klo 9 ja paluu noin klo 17). Bussi lähtee Kiasmalta ja pysähtyy tarvittaessa Itäkeskuksessa (Turunlinnantien pv-pysäkki) ja Porvoossa (linja-autoasema).

Ilmoittautuminen tapahtuu tm:ssä eli tahtoomukaan.netissä (www.tahtoomukaan.net). Lisätietoa tarvittaessa vastaamalla tähän viestiin. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Tarkemmat aikataulut yms. laitan mukaan päässeille tapahtumaviikolla.

Matkan järkkärinä toimii

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet