Tapahtuman ajankohta: 20.06. - 22.06.2014
Sijainti: Kouvola
Lisätty: 12.03.2014 klo 15:21 (päivitetty 06.06.2014 klo 18:55)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Eräsinkkujen juhannus

Jälleen tänä vuonna eräsinkut, retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneet ihmiset, kokoontuvat yhteen viettämään rauhallista keskikesän juhlaa. Tällä kertaa vietämme sitä Kymijoen rantamailla, erämaisemissa Kouvolassa.

Paikalla on 30 hengen täyskatos, tulisija, pöytäryhmä, kompostoiva wc, puuliiteri ja laituri. Katoksessa voi yöpyä, mutta suurin osa ottanee omat teltat. Paikalla voi uida ja erikoisluvalla myös pyytää koskesta kalaa. Hyvät melontapaikat, kalastuspaikat ja luontopolku. Mahdollisuus osallistua koskenlaskuun kumilautalla tai koskiuintiin.

Mitään kummempia varusteita ei tarvitse: rinkka tai reppu, makuupussi, makuualusta sekä teltta, jos omaat. Myös telttapaikkoja on tarjolla, mutta nukkua pystyy aivan hyvin taivasalla. Omat ruoat ja juomavesi. Porukka tulee viime vuoden tapaan paikalle pääasiassa omilla autoilla, ja autottomien kannattaa kysellä kimppakyytipaikkoja. Autolla pääsee perille saakka, ei siis juuri kävelyä ja kamppeiden kantamista. Koiran ja lapsen voi ottaa mukaan. Tapahtuma ei maksa mitään, paitsi jos osallistuu koskenlaskuun tai koskiuintiin.

Voit myös osallistua juhannusaaton risteilylle Kotkassa ja siirtyä sen jälkeen viettää iltaa ja juhannuspäivää Kymijoelle.

Ilmoittaudu mukaan vastaamalla tähän viestiin. Tarkemmat tiedot laitetaan lähempänä mukaan ilmoittautuneille.

Terveisin

Mikko.S.P. ja Sari

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet