Tapahtuman ajankohta: 23.05. - 25.05.2014
Sijainti: Länsi-Uusimaa, Pohja
Lisätty: 25.04.2014 klo 18:58 (päivitetty 18.05.2014 klo 20:54)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kisakeskuksen liikunnallinen sinkkuviikonloppu

Ensi viikonlopuksi foreca ennustaa vähintäänkin yhtä hienoa säätä Kisakeskuksen suunnalle kuin mennyt viikonloppu on ollut joten älä enään epäröi vaan ilmoittaudu mukaan!
Tule nauttimaan luontoliikunnasta hyvässä seurassa! Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden tutustua Suomen kauneimpaan frisbee-golf rataan, jättikanoottimelontaan Kullaanjärvessä ja jousiammunnan saloihin, molempina iltoina rantasaunat käytössä. *es hinta 252€ - 10%, sisältää majoituksen, täysihoidon sekä kattavan kurssiohjelman. Alkuperäinen ilmoitus alla:


Lähde mukaan Kisakeskuksen liikunnalliseen ja ohjelmalliseen sinkkuviikonloppuun 23.-25.5. Ohjelma löytyy netistä
http://www.kisakeskus.fi/images/kisis_sisaltokuvat/esitteet_yms/Sinkkuviikonloppu.pdf

Tämä on Kisakeskuksen oma sinkkutapahtuma mutta lupaavat *es ryhmälle -10% alennuksen hinnasta 252€. Hinta sisältää eri liikuntalajit (mm. melonta, jousiammunta, tehotreeniä jne), kaikki ruokailut ja molempina iltoina rantasaunat. Jospa vaikka talviturkin uskaltaisi heittää.

Kisakeskus on luonnonläheistä liikuntaa ja urheilukasvatusta monipuolisesti tarjoava urheiluopisto Länsi-Uudellamalla, Raaseporin kaupungissa, Pohjan alueella. Kisakeskus sijaitsee kauniin luonnon keskellä, Kullaanjärven rannalla. Päivällä siis liikutaan ja illalla saunotaan.

Kisakeskuksen puolesta mitään ehdotonta deadlineä ei ilmoittautumiselle ole eli mattimyöhäisetkin voivat vielä miettiä mutta jos tiedät tulevasi ilmoittaudu mielellään joko www.tahtoomukaan.net tai sähköposti m.inkilainen@ovi.com tai suoraan Kisikseen. Kisakeskus hoitaa laskutuksen, eli *es hinta 252€ -10%.

terv. Maria

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet