Tapahtuman ajankohta: maanantaisin aikavälillä 02.06. - 29.09.2014
Sijainti: Hietsu, Helsinki
Lisätty: 27.05.2014 klo 12:46 (päivitetty 28.09.2014 klo 21:17)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Rantalentistä klo 17.45

Mikä olisikaan parempi tapa viettää syysiltaa, kuin merenrannalla auringosta, upeista maisemista, mukavasta seurasta ja hauskasta lajista nauttien.

Eikä haittaa, vaikka et olisikaan pelannut aikaisemmin, voin vakuuttaa, että taidot kehittyvät ihan silmissä. Rantalentis on siinäkin mielessä mainio laji, että mahdollinen rapakunto ei haittaa, koska peli on leppoisaa ja kentällä on enemmän pelaajia kuin aktiiviharrastajilla. Ja mikä parasta, pelaaminen on ilmaista!

Ei tarvitse ilmoittautua, ilmestyt vain paikalle. Ilmoitan pelin mahdollisesta PERUUNTUMISESTA (huonon sään tai muun syyn takia) pelipäivänä klo 15.00 mennessä es:n etusivun tapahtumakalenterissa.


MILLOIN: maanantaisin klo 17.45 alkaen (todennäköisesti pelataan ainakin 1 tunti)

MISSÄ: Helsingissä Hietsun uimarannalla (Hiekkarannantie, hiekka-alueen Ruoholahden puoleisessa päässä). Meillä on Spectrumin sinireunainen verkko, jonka tolppanarussa roikkuu sininen es-kyltti.

MITEN SINNE PÄÄSEE: bussilla 24 pääsee ihan rantaan (pois "Krematorio"-
nimisellä pysäkillä Hietaniemenkadun päässä) tai voi tulla esim. Mechelininkatua kulkevalla bussilla tai 8-ratikalla ja kävellä Perhon kohdalta rantaan.

MITÄ MUKAAN: aurinkolasit, vesipullo, sormikkaat, pipo, pelaamiseen sopivat kengät (esim. tennarit) ja lämpimät, tuulta ja kosteutta kestävät vaatteet (+ pallo, jos omistat)


Lisätietoja voi kysellä osoitteesta minttu32@netti.fi

TERVETULOA!

Minna

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet