Tapahtuman ajankohta: 23.08.2014
Sijainti: Pori (Yyteri)
Lisätty: 13.08.2014 klo 18:39 (päivitetty 18.08.2014 klo 12:54)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Lisää SUPpailua Yyterissä!

Kuka tahtoo SUPpailaamaan Yyteriin tälle kesälle - vielä ehtii! Ja jokaisenhan tulisikin kokeilla vähintään kerran vuodessa jotakin uutta, että pysyvät mieli ja kroppa virkeänä ;) Joten tule mukaan!

Koska kunnon aalloilla suppailu oli viimeksi Porin Essien kanssa aivan hemmetin hauskaa, päätin laittaa vielä uuden tapahtuman ennen kuin tämä hyvin alkanut surffailukausi ihan pian loppuu. Kylmääkään ei tarvitse pelätä sillä hintaan kuluu halutessa myös lämpöinen märkäpuku. Suppailuahan harrastetaan myös talvella.

Eli lauantaina 23.8. klo 14. Lähdetään noin tuntia ennen Porista.

Laudat täytyy kuitenkin varata ennakkoon, jottei jää nuolemaan näppejään. Joten ilmoittautuminen viimeistään 19.8. alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Suppailu on siis rentoa, mutta hyvinkin urheilullista surflaudalla seisten/polvillaan/istualtaan melomista vedessä, vaativuus vähän kelistä ja asennosta riippuen ;). Yyterin surffikeskus vuokraa välineet ja antaa tarvittavan lyhyen alkuopastuksen hintaan 15 euroa/tunti.

Minun kyytiini mahtuu kolme ihmistä, mutta toki Yyteriin pääsee myös mm. Linja-autolla. Tapaamispaikka ja muut speksit ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.

Tapahtumalla tottakai säävaraus, mutta edelleen näyttää sopivalta. Tilannetta päivitetään tapahtumasivulle Force majorit huomioiden.

Terveisin Satu, Porin Essät - Yyteri-osasto
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet