Tapahtuman ajankohta: 30.04.2007
Sijainti: Helsinki/Vantaa
Viimeksi päivitetty: 29.04.2007 klo 17:30
Ikäraja: Ei ikärajaa

Wappuaattona Paville tansseihin

Wappuaattona maanantaina 30.4.2005 klo 20.00 menemme tanssimaan Paville (Honkanummentie 6, 01260 Vantaa). Tanssit jatkuvat 02:een asti.

Musiikista illan aikana vastaa Kaija Lustila ja Menox sekä Tulipunaruusut. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa ja narikka euron.

Huom! Pavilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten tilaisuus sopii hyvin vähän rauhallisempaa Wappua kaipaaville.

Helsingistä Paville pääsee parhaiten bussilla 730P, joka lähtee klo 19.15 Rautatientorilta (laituri 10). Pavin lähelle pääsee myös busseilla 68 (Kuusijärvi / Kuninkaanmäki - Tikkurila - Tammisto), 87 (Mellunmäki - Nissas - Leppäkorpi) ja 741 (Helsinki-Kuninkaanmäki). Katso lisätietoja osoitteesta http://www.ytv.fi/

Tulen Paville suoraan Hämeenlinnassa olevalta lattaritanssileiriltä, joten ajelen Hämeenlinnan väylältä kehä I/III:sta itään Lahden tielle saakka. Voin ottaa muutaman näppärästi matkan varrelle olevan kyytiin (ilmoittautu minulle kimppakyytiin: ilmoita etunimesi ja puhelinnumerosi sekä mistä olisit tulossa kyytiin). Paluumatkalla ajan takaisin Kirkkonummelle, joten paluukyyti voi onnistua (tilan ja reitin salliessa) myös lännenpää mukaan tuleville.

Koska olen tanssileirillä, niin voin lukea sähköposteja kännykällä, mutta vastaan kyselyihin tekstiviestillä tai soittamalla sopivassa välissä, joten jos haluat ilmoittautua kyytiini tai haluat muuta lisäinfoa, niin laitathan viestiisi puhelinnumerosi.


Tapaamme Pavin kahvilassa kahdeksan jälkeen. Otan ES-logon mukaan, joten kahvilasta kannattaa etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vain tulet rohkeasti paikalle. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni (tälle kertaa tekstiviestillä tai soittamalla), johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.



Toni


Linkkejä:
Pavi
Ajo-ohje Paville
Kaija Lustila
Tulipunaruusut

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet