Tapahtuman ajankohta: 16.12.2006
Sijainti: Aura
Viimeksi päivitetty: 14.12.2006 klo 10:59
Ikäraja: Ei ikärajaa

Taikakuu pikana Auran Nuortentalolla lauantaina

Lauantaina 16.12.2006 suuntaamme kohti Auraa ja Auran nuortentaloa, jolloin siellä esiintyy Taikakuu sekä Heli Ruotsalainen & Twisters. Auran nuortentalon tansseissa on normaalisti enemmän nuoria kuin muilla tanssipaikoilla, joten vähän nuorempienkin es-tanssijoiden kannattaa tulla nyt rohkeasti mukaan. Sisäänpääsymaksu on 13 euroa ja narikka maksaa euron. Tanssit alkavat klo 21.00 ja ovet menevät kiinni kahdelta. Naistenhaku on 23.00-24.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan...

Auran nuortentalolle on bussikuljetus Turusta:

Lähtö klo 20:40 Ravattulan liikekeskus, Turku Hämeensilta klo 20.45, Kauppatori Ortodoksisen kirkon edessä 20:50, Linja-autoasema laituri 15 klo 21.00, Auran nuortentalo n. 21:20. Paluu tanssien päätyttyä n. klo 2:00 päinvastaista reittiä. Hinta 2 euroa suunta. Jos tulet paikalle omalla autolla, katso Auran nuortentalon sijainti ja ajo-ohje alla olevista linkistä.

Koska Helsinki (ja muu pääkaupunkiseutukin) on tosi kaukana tanssien loputtua kahdelta, niin ainakin minä (ja samalla kyydissäni olevat) majoittuvat Auran Keitaassa, joka aika lähellä nuortentaloa. Auran keitaasta kannattaa ottaa tanssipaketti, joka maksaa kahdelle hengelle 50 euroa ja yhdelle hengelle 35 euroa. Tanssipaketti sisältää kahden/yhden hengen huoneen, aamiaisen ja kahden euron alennuksen nuortentalon tanssilipun hinnasta. Olen varannut meille alustavasti kaksi kahden hengen huonetta ja yhden yhden hengen huoneen, mutta voin muuttaa varausta tarvittaessa.

Mikäli haluat majoituksen Auran Keitaalla, niin ilmoita minulle myös: Haluatko mieluummin yhden vain kahden hengen huoneen?


Pyrin järjestämään myös kimppakyytejä niitä haluaville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi


Tällä kertaa en aio ottaa es-logoa mukaan kahvilan pöytään, eli mikäli epäilet, ettet löydä es-tanssiporukkaa, niin ilmoittaudu minulle, niin voidaan sopia joku tapaamispaikka ja aika nuortentalolla. Lähetän lisäksi myös puhelinnumeroni ilmoittautuneille, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa sittenkin ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)


Linkkejä:
Auran nuortentalo
Ajo-ohje Auran nuortentalolle
Auran keidas
Taikakuu
Heli Ruotsalainen

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet